Szerintetek, egy lány vagy fiú mikortól kövér?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy BMI index szerint, hanem kinézetre, mi az a pont, amikor azt mondjátok egy fiúra vagy lányra, hogy: fújj ez már nagyon kövér, esélye sincs nálam.... És mik azok a testrészek, ahol nem előnyös ha egy fiúnak van feleslege?2015. márc. 10. 18:33
1/5 anonim válasza:
Ez emberenként is változó. Ugyan olyan testtömeg index és testzsír százaléknál is másképp tud kinézni 2 ember. Ez genetika függő és a mozgás is befolyásolja.Van akin már pár plusz kiló is rosszul néz ki. Van pedig ugyan ez a plusz jól "megbújik" rajta.
2/5 anonim válasza:
toka, összeérő lábak, fiúknál még a pólón kikerekedő mell is
3/5 anonim válasza:
Felesleges skatulyázni... Nekem volt, hogy duci lány tetszett, mert jófej volt, kedves és helyes arca volt. Szóval nekem mindegy.
4/5 anonim válasza:
Csak a has mérettől függ hogy kövérnek látom-e, illetve hogy az mennyire arányos a testének többi részéhez, ill. a magasságához képest.
Így tudnám általánosságban megfogalmazni.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!