Megéri? Bővebben lent! Bocsi az ékezetekért!
Figyelt kérdés
Van egy srac aki nagyon tetszik, de nem tudom hogy en tetszem-e neki.Elmondjam neki?2015. márc. 10. 16:31
1/6 Las Vegas válasza:
Ha én azt mondom, hogy menj oda elmondod neki? ha azt, hogy nem, akkor nem mész?:D
3/6 A kérdező kommentje:
14/l
2015. márc. 10. 16:35
4/6 A kérdező kommentje:
Mi van ha kinevet?
2015. márc. 10. 16:36
5/6 anonim válasza:
Nyugi, az ékezetekért csak nem fog kinevetni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem így odaállítani elé és a szemébe mondani, hogy tetszik neked, nem éppen a legjobb ötlet.
A korodbeli fiúk mind csak a lyukra mennek. Ugyanis most lépnek a pubertás korba. Eljátssza, hogy te is bejössz neki és megpróbál minél hamarabb megfektetni.
Na jó, kivételek persze mindig vannak, de a nagy átlag ilyen.
Szerintem, ha többet szeretnél tőle, akkor próbáld meg keresni a társaságát. Beszélgess vele sokat. Akkor a jelleme ki fog bontakozni előtedd. Lehet, hogy te is meg fogsz tetszeni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!