Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek vannak normalis...

Szerintetek vannak normalis emberek is az oldalon akik pl nem adjak ki magukat masnak, normalisak, es ahogy ő leirja milyen, a valosagban is olyan?

Figyelt kérdés

2015. márc. 9. 18:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2015. márc. 9. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Talaltam mar normalis embert is:). Aki peldaul megadta a facet meg mindent:D.
2015. márc. 9. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
nincs xd
2015. márc. 9. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen vagyok!
2015. márc. 9. 18:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Iszonyat kevés. Messziről jött ember pedig azt mond amit akar, aki notórius hazudozó, az is kivételnek fogja nevezni magát, felismerni tehát nem abból fogod, mit állít magáról.
2015. márc. 9. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha azt mondom, én az vagyok, akkor honnan tudod, hogy most nem hazudok?

Bár speciel egy anonim oldalon nem látom értelmét a hazudozásnak, főleg, hogy szemtől szemben sem szokásom, tehát én valóban az és olyan vagyok, aminek állítom magam, de ettől még a kérdésed értelmetlen. Az is lehet, hogy ezt mind hazudtam.

22/l (vagy 79/f??? ki tudja?)

2015. márc. 9. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Páran biztos akadnak.
2015. márc. 9. 19:27
 18/18 anonim válasza:
Én nem hazudok. 1x-2x a koromról, de csak azért, hogy ha olyan a mondanivalóm, ne ismerjenek rám. Nem látom értelmét annak, hogy kamuzzak egy anonim oldalon. L
2015. márc. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!