Miért itt akartok ismerkedni? Mit vártok az itteni ismerkedéstől?
Figyelt kérdés
Elég sok kérdés irányul arra, hogy "lányok ismerkedni?" 0 hozzászólás. Ha egy lány írja ki, hogy "fiúk ismerkedni?" akkor egyből özönlenek a kommentek. Miért nem egyből képpel indít mindenki aki ismerkedni akar? Egy anonim oldalon minek egyből privátozni, nem kell felvállalni a neved...2015. márc. 9. 01:16
2/10 anonim válasza:
Aki itt ismerkedik az sztem "mindegy milyen, csak lyuk legyen rajta" alapon nyomja:D
3/10 anonim válasza:
A sok kanos fiú dugni/élvezkedni akar. :D Legalább is a többség igen, de nyilván van kivétel, akik talán hosszabb távra terveznek. :D (én nem a kivételek közé tartozom. :D) Szóval lányok lehet írni. :D
19F
4/10 anonim válasza:
"Miért nem egyből képpel indít mindenki aki ismerkedni akar? "
Mert egy képről nem derül ki, hogy beszéd közben pereg-e a szájából a búza vagy épp nem tud megfogalmazni két értelmes összetett mondatot...
5/10 anonim válasza:
# 3 "Mindenki más köcsög, de én nem :D Haha :D Lányok :D Írjatok :D Kérlek :D :'D :'( :D"
6/10 anonim válasza:
Nem vartam tole semmit, de most egy 3 eves kapcsolatom van innen :) 18/L 24/F
7/10 anonim válasza:
6-os: ez most nagyon szép, h 18 lettél, de 21 évesnek egy 15 éves lány sztem kicsit beteges.
8/10 anonim válasza:
# 2 És a lányok?:D Mindegy, csak kukija legyen??:D
9/10 anonim válasza:
amúgy szeretem a kihívásokat, és ezért ez a legjobb erre, h itt bele tudok szeretni egy csajba. :) amúgy a kérdést tök hülyeség kiírni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!