Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melegek, biszexek ismerkedni?

Melegek, biszexek ismerkedni?

Figyelt kérdés

17 vagyok. Már sok helyen próbálkoztam ismerkedni, nem igazán sikerült. Valahogy mindig az az érzésem, h teljesen más vagyok... nem tudok azzal a világgal azonosulni, ami egy társkereső oldalon van.

Fontos számomra, hogy a másik intelligens,igényes,helyes,kedves legyen. Rengeteg ilyen nagyonpozitív nagyonlehetetlen nagyonkevésemberbenmegtalálható tulajdonságot tudnék még jaaa meg vicces, szóval felsorolni.

Mivel nem sok ilyen ember található, ezért túl sok férfival még dolgom sem volt. Nem tudom hol kezdjek neki.

Érzelmeket keresek, nem s.-et.

Tényleg erre a helyes dologra kitérve... én sem vagyok csúnya és sztem ez egy olyan dolog, ami fontos. tökmindegykimitmond.

Nem akarom hosszúra húzni, ha érdekel vmi írj csak:)

2015. márc. 8. 22:51
 1/4 anonim válasza:

19 vagyok, de hasonlóan gondolkozom,mint te.

én sem vagyok ronda, max. nem a te eseted, de ezt megtudod, ha rám írsz ;)

2015. márc. 8. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Írj nyugodtan :)

18F, budapest

2015. márc. 8. 23:03
 3/4 anonim válasza:
Hasonlóan érzek énis mint te :) írj ha gondolod és beszélgethetünk 19f Bp
2015. márc. 9. 20:14
 4/4 gergo76467743 válasza:

Szia!

Nekem is írhatsz, ha szeretnél. 27 éves aktív meleg srác vagyok.

Isti

2015. márc. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!