Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk ti mit szeretnétek mit...

Retsze583 kérdése:

Fiúk ti mit szeretnétek mit csináljon egy lány smaci közben? Hogy tegyen a kedvetekre stb?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy hapsi és már régóta szeretne belőlem kikívánkozni a bennem lévő oroszlán... Szeretném a közelséget meg minden de nem tudom hogy utaljak talira.. Sokat beszélgetünk és már beszéltük hogy tali is lesz.. de nem akarok nagyon nyomulós lenni mert szerintem már mintha lett volna párszor.. így nem merek rákérdezni hogy mikor is legyen az a bizonyos tali.. és ha az első tali vége fele megakarom csókolni de nem tudom hogyan tegyem? kérlek segítsetek!!
2015. márc. 8. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A jobb kezével csináljon egy szendvicset, a ballal pedig sört töltsön.
2015. márc. 8. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
értelmeset légyszi :(
2015. márc. 8. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
lolozzon a másikkal meg maszturbáljon
2015. márc. 8. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem már véleményem sem lehet :(
2015. márc. 8. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Tedd a kezed a fenekére vagy a nyakára.
2015. márc. 8. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
öleld át vagy fogd meg a kezét és úgy, amúgy szerintem egy férfit se zavar ha egy lány nyomul sőt...
2015. márc. 8. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Most ezt nem igazán értem. A kérdés az, hogy mit csinálj már csókolózás közben vagy, hogyan vedd rá, hogy megcsókoljon? A kérdésben az első, míg a leírásban a második kérdés merült fel. Ami azért elég zavaros egy fogalmazás.
2015. márc. 8. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Öleld át, "túrj" a hajába, simogasd a nyakszirtjét.

De ha a pasi is nagyon beleéli a csókba magát, akkor lehet, hogy "kézzel-lábbal" küzdened kell, hogy levedd a kezét a fenekedről vagy a melleidről. :)

2015. márc. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!