Fiúk/Férfiak, erről mi a véleményetek? (80%-ban tömeg kérdés)
Szóval,500000 olyan kérdést láttam,hogy a vörös hajú,zöld szemű lányok,vagy fekete hajú mit tudom én milyen szeműek,és a szőke hajú kék szemű lányok bejönnek-e a pasiknak. ÉS jön a privát áradat.
Természetesen,az én kérdésem is ez,de ez most kifejezetten érdekelne,hogy a egyszerű barna hajú,barna szemű lányokkal mi a helyzet? (<- már ezt úgy értve,hogy van-e olyan akinek egy ilyen típusú lány tetszik.) Nem azt mondom,az az írom,hogy a világtörténelemben ne lett volna olyan,hogy egy barna hajú és barna szemű lány ne tetszett volna a fiúknak,na de mostanság elterjedt,hogy minden lány szőkére festeti a haját stb...
Kicsit,úgy érzem,hogy ezeket a lányokat (a barna hajú,barna szemű lányokat) kevésbé veszik észre,vagy is hát először inkább a különlegesebbet veszik észre.
A kérdés,kérdése,bár már annyit magyaráztam hogy már magam is belekavarodtam,hogy van-e olyan férfi/fiú akinek kifejezetten az ilyen lányok jönnek be? Meg egyáltalán hogy vélekednek erről.
Trollok,és fogyatékosok,ha lehet ne kommenteljenek :)
A kérdés kicsit kusza,de sajnos kuszaság az ismertetőjegyem :P
Előre is köszönöm mindenkinek !
(És elnézést az újabb tömeg kérdésért)
aha. k.
kérdés valódi kérdése: lvl 0
kérdésre adható hasznos válaszok: lvl UNIMAGINABLE!!
GÓ BERZERK
Nekem tetszenek a barna hajú és szemű lányok.
Ami viszont nem tetszik az a túlzottan göndör haj. Az valahogy nem vonz.
Természetesen vannak olyan pasik akiknek a barna hajú, barna szemű lányok jönnek be, amit itt olvasol általában nem tükrözi a valóságot. Egy pasinak és egy csajnak is megvan az ideálja, de mind jól tudjuk az ideál az aki nem létezik, de keressük. Viszont egy srácnak sokat jelent a külső, de általában nem a szem és a haj az ami megfogja a srácokat, első körben. Persze az összhatásban nagyon nagy szerepe van, de ugyan úgy ismerkednék egy barna hajú barna szemű lánnyal mint egy piros hajú zöld szeművel, mert nekem ez utóbbi az ideálom.
szóval egy pasinak jóformán mindegy a haj szín vagy a szem szín, ha a belsőd és külsőd a számára megfelelő akkor veled ismerkedne legszivesebben, sokan vagyunk sokfélék.
f/23
Szeretjük.
EZZEL CSAK EGY BAJ VAN!
HOGY A BARNA SZEMŰ ÉS HAJÚ FIÚKAT EGY CSAJ SEM SZERETI. Mármint ha nem latino vagy ilyenek.
Igen a te kérdésed is egy tömeg kérdés.
A lényeg, hogy a barna hajú és barna szemű lányok is baromira jól néznek ki mint a többi, minden variációból van aki nem tetszik és aki tetszik, ez nem a SZÍNEKTŐL függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!