Fiúk/Férfiak, erről mi a véleményetek? (80%-ban tömeg kérdés)
Szóval,500000 olyan kérdést láttam,hogy a vörös hajú,zöld szemű lányok,vagy fekete hajú mit tudom én milyen szeműek,és a szőke hajú kék szemű lányok bejönnek-e a pasiknak. ÉS jön a privát áradat.
Természetesen,az én kérdésem is ez,de ez most kifejezetten érdekelne,hogy a egyszerű barna hajú,barna szemű lányokkal mi a helyzet? (<- már ezt úgy értve,hogy van-e olyan akinek egy ilyen típusú lány tetszik.) Nem azt mondom,az az írom,hogy a világtörténelemben ne lett volna olyan,hogy egy barna hajú és barna szemű lány ne tetszett volna a fiúknak,na de mostanság elterjedt,hogy minden lány szőkére festeti a haját stb...
Kicsit,úgy érzem,hogy ezeket a lányokat (a barna hajú,barna szemű lányokat) kevésbé veszik észre,vagy is hát először inkább a különlegesebbet veszik észre.
A kérdés,kérdése,bár már annyit magyaráztam hogy már magam is belekavarodtam,hogy van-e olyan férfi/fiú akinek kifejezetten az ilyen lányok jönnek be? Meg egyáltalán hogy vélekednek erről.
Trollok,és fogyatékosok,ha lehet ne kommenteljenek :)
A kérdés kicsit kusza,de sajnos kuszaság az ismertetőjegyem :P
Előre is köszönöm mindenkinek !
(És elnézést az újabb tömeg kérdésért)
#7-es igazad van. Nekem is a nagy álmom ( ami sose valósult meg,nem is hiszem hogy fog,de hát még is csak) a fekete hajú kék szemű fiú. De eddig csak barna hajú barna szemű fiúk tetszettek :D (mint pl.: most). Nem nagyon tudok belekötni sehol,teljes mértékben igazad van.
#3-mas,nagyon kedves vagy,bár ettől most az önbizalmam nem ugrott meg. Hát hogy átlag alatti... nem is alatti,inkább csak egy átlagos. És azért nem vennék rá mérget hogy nagyon szép vagyok :D
#4-es,még nem kaptam privátot! :O
#9-es,hiszek neked,én is ismerek olyan lányokat akik eredetileg barna hajú,és szemű lányok voltak,és mikor másra festették,amilyenek mindig is akartak lenni,annyival másabbak lettek,nagyon jól áll nekik.
Ez szerintem személyiség függő,mert szerintem a vörös nekem borzalmasan állna. Kell hozzá egy stílus hogy kifejezetten jól álljon,szerintem.
Én nem tudom... talán túl egyszerű vagyok.
Nem szem, haj szín alapján választok párt.
Tök mindegy szerintem.
Arról meg, hogy melyik tetszik? Ha szép az arca, akkor számomra mind1.
Fő a természetesség és az összké a lényeg tetőtől talpig. (ha a külsőségről van szó, a belső a számottevő leginkább)
A végén szerencsésen lokalizáltam és értelmeztem a kérdésedet, sőt úgy döntöttem, hogy válaszolok:
Igen vannak olyanok akiknek a barna-barna(ahol mindegy, hogy melyik melyik, mert ugyanaz) jön be, de szerintem sokkal fontosabb az, hogy ez milyen mértékben van összhangban a többi részével az embernek(ld.:az összkép számít, nem a részletek).
Köszönöm a válaszokat,megvilágosodtam :D
Még egyszer elnézést,hogy nehezen értelmezhető a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!