Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/Férfiak, erről mi a...

Fiúk/Férfiak, erről mi a véleményetek? (80%-ban tömeg kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval,500000 olyan kérdést láttam,hogy a vörös hajú,zöld szemű lányok,vagy fekete hajú mit tudom én milyen szeműek,és a szőke hajú kék szemű lányok bejönnek-e a pasiknak. ÉS jön a privát áradat.

Természetesen,az én kérdésem is ez,de ez most kifejezetten érdekelne,hogy a egyszerű barna hajú,barna szemű lányokkal mi a helyzet? (<- már ezt úgy értve,hogy van-e olyan akinek egy ilyen típusú lány tetszik.) Nem azt mondom,az az írom,hogy a világtörténelemben ne lett volna olyan,hogy egy barna hajú és barna szemű lány ne tetszett volna a fiúknak,na de mostanság elterjedt,hogy minden lány szőkére festeti a haját stb...

Kicsit,úgy érzem,hogy ezeket a lányokat (a barna hajú,barna szemű lányokat) kevésbé veszik észre,vagy is hát először inkább a különlegesebbet veszik észre.

A kérdés,kérdése,bár már annyit magyaráztam hogy már magam is belekavarodtam,hogy van-e olyan férfi/fiú akinek kifejezetten az ilyen lányok jönnek be? Meg egyáltalán hogy vélekednek erről.

Trollok,és fogyatékosok,ha lehet ne kommenteljenek :)

A kérdés kicsit kusza,de sajnos kuszaság az ismertetőjegyem :P

Előre is köszönöm mindenkinek !

(És elnézést az újabb tömeg kérdésért)

#fiú #barna szem #lány #barna haj #tök kusza #nemtudommármitírjakide
2015. márc. 8. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem ez az esetem de van 1 lany akivel 1 utt dolgozom o barna haju es barna szemu na o tetszik nekem
2015. márc. 8. 20:24
 12/17 A kérdező kommentje:

#7-es igazad van. Nekem is a nagy álmom ( ami sose valósult meg,nem is hiszem hogy fog,de hát még is csak) a fekete hajú kék szemű fiú. De eddig csak barna hajú barna szemű fiúk tetszettek :D (mint pl.: most). Nem nagyon tudok belekötni sehol,teljes mértékben igazad van.

#3-mas,nagyon kedves vagy,bár ettől most az önbizalmam nem ugrott meg. Hát hogy átlag alatti... nem is alatti,inkább csak egy átlagos. És azért nem vennék rá mérget hogy nagyon szép vagyok :D

#4-es,még nem kaptam privátot! :O

2015. márc. 8. 20:26
 13/17 A kérdező kommentje:

#9-es,hiszek neked,én is ismerek olyan lányokat akik eredetileg barna hajú,és szemű lányok voltak,és mikor másra festették,amilyenek mindig is akartak lenni,annyival másabbak lettek,nagyon jól áll nekik.

Ez szerintem személyiség függő,mert szerintem a vörös nekem borzalmasan állna. Kell hozzá egy stílus hogy kifejezetten jól álljon,szerintem.

2015. márc. 8. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudom... talán túl egyszerű vagyok.

Nem szem, haj szín alapján választok párt.

Tök mindegy szerintem.

Arról meg, hogy melyik tetszik? Ha szép az arca, akkor számomra mind1.

Fő a természetesség és az összké a lényeg tetőtől talpig. (ha a külsőségről van szó, a belső a számottevő leginkább)

2015. márc. 8. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:

A végén szerencsésen lokalizáltam és értelmeztem a kérdésedet, sőt úgy döntöttem, hogy válaszolok:

Igen vannak olyanok akiknek a barna-barna(ahol mindegy, hogy melyik melyik, mert ugyanaz) jön be, de szerintem sokkal fontosabb az, hogy ez milyen mértékben van összhangban a többi részével az embernek(ld.:az összkép számít, nem a részletek).

2015. márc. 9. 23:30
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,megvilágosodtam :D

Még egyszer elnézést,hogy nehezen értelmezhető a kérdés.

2015. márc. 10. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
A barna haj és barna szem a legszebb!!!
2015. jún. 7. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!