Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? 19/F

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 3-4 hónapja ismertem meg. Már találkoztunk is egymással, utána azt mondta nekem, hogy jól érezte magát. Szoktunk írni is egymásnak, viszont néha nem válaszol, valamikor pedig órákig is tudunk beszélni. Láttam, hogy megnyitotta az üzenetet(facebook üzenetről van szó). Egyszer mondtam neki, hogy azért válaszolhatna. Erre kicsit megharagudott, és mondta, hogy ne szóljak bele a dolgába, sokan szoktak neki írni és néha olvasatlanul törli az üzeneteket,nem érdeklik az üzenetek. Már többször is eljátszotta ezt. 3 nappal ezelőtt megint megcsinálta, mikor találkozni hívtam és most szólni akarok neki, hogy legalább valamilyen választ megérdemelnék. Szerintetek írjak neki vagy hagyjam az egészet,felejtsem el a lányt és ne égessem le magam?(amúgy bejön a csaj)

2015. márc. 8. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Lányként mondom, hogy aki ezt csinálja, az nem akar tőled semmit. De figyeld meg, hogy amint elhanyagolod be fog sértődni. Inkább keres valami normális, tisztelettudó lányt. 19/L
2015. márc. 8. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt hogy hülye, hagyd őt.
2015. márc. 8. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
az idődet vesztegeted szerintem...
2015. márc. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!