Lányok, ti élnétek farmon? Összejönnétek egy olyan emberrel akinek ez a munkája? (állat tartás, növénytermesztés)
Nem lenne gond ha néha nektek is meg kéne etetni a disznókat vagy tehenet fejni? Korán kelni?
Persze mellette másra is jutna idő, el lehetne menni szórakozni, de ez mindennapos lenne. Később lehetne fejleszteni embereket felvenni, ha már van miből fizetni.
A korán kelés részt leszámítva én szívesen költöznék tanyára/falusi környezetbe. A kis veteményesem ápolgatni, lovakat kiképezni és tartani, tehenet fejni, ilyesmit el tudok képzelni. Bár inkább öreg koromra, tekintve, hogy nekem viszont van saját munkám, amit nem adnék fel senkiért. És egy gazdaságot vezetve kétlem, hogy lenne időm még bejárni a városba és mellette rendesen, a szakmámban dolgozni is.
22/l
Engem nem vonz a tanyasi élet. Mindig is kertvárosi lány voltam, a jövőmet is úgy képzelem el, hogy a város egy karnyújtásnyira van és max egy kutyáról vagy tengerimalacról kell gondoskodnom.
Viszont ha tényleg szeretném összejönnék ilyen emberrel, abban az esetben ha a későbbiekben végezhetném azt a munkát amiért most tanulok és nem kellene aktívan részt vennem az állat tartásban.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!