Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ezt a formát használjuk...

Miért ezt a formát használjuk a netes bemutatkozáshoz: 22/L?

Figyelt kérdés

Miért nem adunk részletesebb bemutatkozást rögtön a hozzászólásban?

Fiúk esetén pl: 22/F/190cm/18cm

Lányok esetén: 20/L/170cm/75C

Mit szóltok hozzá? Lenne értelme? Nem pont ezeket kell leírni, de szerintem legalább 4-5 tulajdonság legyen látható.

Én elkezdem használni, aztán remélem elterjed :D

2015. márc. 8. 10:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Figyelj ide..Hiaba irsz ki ide bemutatkozast ha kiirod oda hogy 22/L,mert 100 privatot kapsz akarhogy...Ennek semmi ertelme.Tudod teis,hogy itt tele van perverz,pedofil allatokkal.
2015. márc. 8. 11:11
 22/27 anonim válasza:

Itt azért ez terjedt el, mert vannak akik tényleg azért tesznek fel kérdést mert kiváncsiak a válaszra, ésnem mindegy, hogy 19 éves nagy tapasztalattal bíró vagy egy 40 éves nagy tapaaztalattlal rendelkező válaszol. Nem mintha nagy jelentősége lenne, mert mimdenki azt ír be amit akar. És ez az egyéb méretekre is igaz. Persze vannak méretek amik leírva nagyon izgatóak tudnak lenni, de a valóságban persze kiderül az igazság.

Én is iamerkedtem meg itt nővel és viszonyunk is volt, de ez nem a méreten múlt hanem az összhangon, hogy ki mit akar..

Nekem még soha nem jutott eszembe, hogy elküldjem a farkam képét neten, pedig szexpartner keresőn is ismerkedtem már.. (egyszer volt, hogy kértek csináljak róla képet..)

42f/nem mértem le, ha eljutunk odáig a másik fél majd eldönti, hogy tettszik-e neki.

2015. márc. 9. 11:21
 23/27 anonim ***** válasza:
Legalább olyan ötletes, mint amikor csillagjegy alapján akartok párt találni.
2015. márc. 9. 13:08
 24/27 anonim ***** válasza:
Én így is minden levelemhez mellékelek képet a farkamról, 21. század van, szerintem ennek alapnak kellene lennie.
2015. márc. 9. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:

Emberek miért nem gyűlünk inkább össze egy kupacba azt kup'rc/lni egymást mint a nyulak kib=ssz/tt vad idegenekkel!

Jah meg a k'rv' anyuk aztat azt aztatba!

2015. márc. 9. 15:02
 26/27 anonim ***** válasza:
és vigyázz rám ne írj mert felboncollak!
2015. márc. 9. 15:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, engem a csöcsméret érdekel. Amúgy azért nem jó ötlet, mert meglátok egy jó számot, és onnantól mondhatok bármit, úgy is az van benne, hogy a melle kell, ami abszolút igaz, tudja mindenki, hisz meglátom az utcán és akkor se fogok mást gondolni (kivéve, ha más is szép), szóval nem értem...nem értek én már semmit se.
2015. márc. 9. 23:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!