Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ezt a formát használjuk...

Miért ezt a formát használjuk a netes bemutatkozáshoz: 22/L?

Figyelt kérdés

Miért nem adunk részletesebb bemutatkozást rögtön a hozzászólásban?

Fiúk esetén pl: 22/F/190cm/18cm

Lányok esetén: 20/L/170cm/75C

Mit szóltok hozzá? Lenne értelme? Nem pont ezeket kell leírni, de szerintem legalább 4-5 tulajdonság legyen látható.

Én elkezdem használni, aztán remélem elterjed :D

2015. márc. 8. 10:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Azert meg valaszolhatsz a privatra ha mar tetszik a javaslatom foleg hogy rolad meg mindigncsak azt tudjuk hogy 22 vagy
2015. márc. 8. 10:27
 12/27 anonim ***** válasza:
És a dagadtak miért azt írják a testalkatukhoz hogy igényes??? Közben meg a testsúlyt nem töltik ki, csak a magasságot!
2015. márc. 8. 10:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Kor/nem/lakhely/magasság/tömeg/mellméret/hajszín/szemszín/bőrszín/fogakszáma/kedvenckönyv/szomszédhobbija/háziállatvércsoportja
2015. márc. 8. 10:31
 14/27 anonim válasza:
bocs, de ez tényleg elég fura. :D most mellméretből még azt sem tudod, milyen a formája, ráadásul én amúgy is popsipárti vagyok. még valami: szemszín, hajszín le van szarva?! :D ettől függetlenül: 23F/173cm/15cm :D
2015. márc. 8. 10:31
 15/27 anonim ***** válasza:
Normálisabb csajokat nem érdekli a faszméret (egy bizonyos normális határon belül :D ), ahogy én sem a csöcsméret miatt írok rá a lányokra.
2015. márc. 8. 10:33
 16/27 A kérdező kommentje:
#15: Nem, nem a csöcsméret miatt írsz a lányoknak. Hanem mert tökmindegy neked hogy néz ki, csak végre lefekhess valakivel :P
2015. márc. 8. 10:36
 17/27 LazyJones ***** válasza:

Mert hülyeség lenne így elaprózni.

33F 100kg 190cm 21cm 270000 manager AudiA8 210nm StarWars Spongyabob Skrillex Metallica Nyalás 2hétHawaii 30percmenet kondibika 50esbiepsz rántotthús ateista lmp Coca kék németország liberalizmus párnacsata sárgarózsa ....

így még egyszerűbb, nem?

2015. márc. 8. 10:37
 18/27 anonim ***** válasza:

# 16 Így van. :D :P

Tehát sokkal fontosabb lenne azt odaírni, hogy van-e pasija, vagy lefekszik-e idegenekkel a netről pár üzenet után.

2015. márc. 8. 10:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, azért nagyon rendes vagy.

Tök mindegy minden, csak hogy lefekhess valakivel:D

2015. márc. 8. 10:38
 20/27 anonim ***** válasza:

És ennek mi értelme lenne?

Ezek lényegtelen információk, tulajdonképpen ez a "22/l" rész is irreleváns a legtöbb kérdésnél. Oké, persze, ebben a kategóriában sok olyan akad, ahol valóban megváltozik a válasz értelme, hogy tudjuk, milyen nemű és milyen idős válaszolóról van szó, de a többi dolog, amit kérsz, az a legtöbb helyen teljesen érdektelen.

Az ilyen "hány emberrel feküdtél le életedben?" típusú kérdéseknél még esetleg el tudom képzelni a dolgot, mert akkor talán megerősítenék egymást a pasik abban, hogy nem csak 20 centi felett lehet szexet találni, és a lányok is, hogy a legkisebb mértékig sem zavaró, ha nem 85D-s mellel születtél.

De ha valaki mondjuk párkapcsolati kérdésben, vagy esetleg valamilyen szexualitással kapcsolatos bizonytalansággal kérdez (mit vegyek a páromnak szülinapjára? hogy kell jól szopni/nyalni? vajon miért csinálhatja ezt vagy azt?) akkor ezek az információk teljességel feleslegesek. Szerintem azért nem is használjuk.

22/lány/163 cm/58 kg/85B/vörös/eljegyzett/remélemelégedettvagy :)

2015. márc. 8. 10:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!