Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van még esélyem...

Szerintetek van még esélyem olyan lányt találni, aki nincs túl már a századik kapcsolaton?

Figyelt kérdés

Sajnos csak későn, 18 évesen kezdtem el lányokkal ismerkedni. Volt már két rövidebb kapcsolatom, de valahogy nagyon nem találom az igazit.

Az a baj, hogy a fiatalabbak még nagyon komolytalanok, és éretlenek. Viszont 16-17 év felett már annyi kapcsolaton túl vannak legtöbben. Volt már egy nagy szerelmük, akihez többnyire vissza is vágyódnak. Vagy csak már nagyon csalódottak. Nem ítélem el egyiküket sem ezért, nem is azért mondom

Nem nézek ki rosszul, nincs is bajom az ismerkedéssel. Ez az egy dolog van, amin gondolkodom mostanában. És lehet hogy hülyén hangzik, de néha azt érzem, hogy már lekéstem az igazit

20/F

2015. márc. 8. 01:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok 21 vagyok 2. kapcsolatom van .19 évesen kezdtem el az ismerkedést. De ezt a buta gondolkodást... Hogy késhetted volna le az igazit 20 évesen mikor a kamaszkori kapcsolatok ritkán komolyodnak el. Szerintem az igazit amúgy 30 40 évesen se lehet lekésni.
2015. márc. 9. 01:03
 12/12 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de ezt a választ egy 22 éves nő írta szexuális kapcsolatairól. És szerintem is ez az átlag kb. ennyivel számolhatsz mikor egy fiatal csinos lányra nézel. Sok sikert a valódi élethez.

" 1. Haverok voltunk, szexeltünk, vele vesztettem el, szexkapcsolat lett. (16 éves voltam) (18/F)

2. Találkoztunk, nagyon beindított, pettingeltünk, második talinál szexeltünk.(16) (22/F)

3. Társkeresőn beszélgetni kezdtünk, első talin pettingeltünk, második talinál szexelni akart, akkor engem már nem igazán fogott meg, nem szexeltünk.(16) (23/F)

4. Adonisz volt, szexeltünk, egyéjszaka volt, fura fétisei voltak, nem lett folytatás.(16) (23/F)

5. Szülinapi bulim volt, felkínálkozott, hogy ő az ajándékom, hát kicsomagoltam.(17) (17/F)

6. Kapcsolatnak indult, randizgattunk, bemutatott a családjának, szexelgettünk, végül dobott.(17) (21/F)

7. Felejtő szex a 6. miatt. Nyámnyila kis nyálgép volt, kb. megerőszakoltam.(17) (23/F)

8. Kapcsolatnak indult, legalábbis részemről, pár hónapig szexeltünk, ergó szexkapcsolat volt csak inkább, aztán már nem élveztem vele, abbamaradt.(17) (21/F)

9. Tesóm nagy szerelme volt a gimiben. Katona lett, külföldi kiküldetésekkel. Iszogattunk egy kocsmában, nála kötöttünk ki, először viszakozott, hogy dehát XY kishúgát nem varrhatja le, rámásztam, jó volt.(17) (23/F)

10. Kapcsolatnak indult, randiztunk párszor, bemutattam a családnak, azthittem nagy szerelem lesz, végül átvert, aztán meg bocsánatért esedezett hónapokig. Nem folytattam vele.(17) (22/F)

11. Kapcsolatnak indult, mindent elsöprő nagy szerelem mindkét oldalról, aztán hónapokkal később elszúrtuk. Még mindig helye van a szívemben, a mai napig beszélgetünk, találkozunk, de már nincs köztünk semmi.(18) (23/F)

12. Külföldre költöztem, előadta, hogy mennyire összepasszolunk, de csak a szexre hajtott.(19) (22/F)

13. Igazi kigyúrt, széttetovált, kopasz, atomszexi lányokálma. Egyéjszakás volt, mert elég gyenge volt az ágyban.(19) (26/F)

14. Kis cuki fiú, azthittem kapcsolat lesz, de összefutottunk egy buliban. Beittunk, hazavitt, szexeltünk és setovább.(19) (22/F)

7 hónap kihagyás.

15. Kapcsolatnak indult, nálam fiatalabb srác. Passzolt minden, elvoltunk egymással. 2 hónappal később közölte, hogy még mindig szereti a volt barátnőjét.(20) (19/F)

Kb itt fordult meg bennem valami. Már nem akartam csak úgy szexelgetni, élveztem, de talán már úgyvoltam vele, hogy a korom ellenére sok fiú volt az életemben. Itt volt egy 8 hónapos kihagyás. Aztán...

16. Szexi szeplős FÉRFI, buszmegálló fogú, 30as, kigyúrt, egy házban laktunk. Átjött filmezni, de nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Mondhatnám, hogy ,,f@ sz nélkül jött b@s zni." (21) (31/F)

Utána is tartottam 5 hónap szünetet, végül összejöttünk a mostani párommal. Fél éve vagyunk együtt, úgyérzem már kiéltem magam és nem is kacsintgatok ki a kapcsolatunkból még megbámulás szintjén sem. :)

22/N "

2018. aug. 19. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!