Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Járnátok olyan lánnyal aki...

Járnátok olyan lánnyal aki nem néz a szemetekbe miközben beszéltek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 7. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy önbizalom hiányos és ez miatt van ez vele de sok más oka is lehet,én megkérdezném a helyedbe.
2015. márc. 7. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
#10: Miért kéne valakinek nyernie? Ez komolyan akkora dolog, hogy nem lehet annyiban hagyni? :D
2015. márc. 7. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
# 12 :D Csak azért írtam, mert valami oka biztos van, hogy ilyen szegény leány. Önbizalomhiány, ilyesmi.
2015. márc. 7. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy talán csak így jó neki. Én pl. autista vagyok, nekünk egyszerűen kényelmetlen mások szemébe nézni, mert túl direkt, kb. olyan, mintha neked valaki beszélgetés közben az arcodba nyúlkálna. Az önbizalmammal viszont semmi gond, néha még túl is teng :)
2015. márc. 7. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
meg pl. ha nem lenne szemem (szemtelen lennék), akkor se zavarna
2015. márc. 7. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Lányoknál ritkább az autizmus, és annál gyakoribb az önbizalomhiány.
2015. márc. 7. 23:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, hogy tényleg ritkább-e, vagy csak nehezebb diagnosztizálni, mert kevésbé egyértelműen nyilvánul meg (magasan funkcionáló autisták között amúgy is nagyon magas a diagnosztizálatlanok száma)

De oké, legyen mondjuk önbizalomhiány. A probléma ez esetben sem az, hogy nem tart szemkontaktust, szóval szerintem nem ezt kell "kezelni", direktben, hanem biztosítani neki azt a támogató és tápláló környezetet, amivel felépítheti az önbizalmát. A szemkontaktus-defektus meg vagy megszűnik ezzel együtt, vagy nem, a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében. Ha azt éreztetjük vele (akármilyen jóindulatúan is) egy ilyen piszlicsáré dolog kapcsán, hogy problémás a viselkedése, az szerintem nem ebbe az irányba vezet. ("Már megint szólnia kellett a szemem miatt, hogy lehetek ilyen életképtelen, jaj sosem fogok megváltozni... stb.")

2015. márc. 7. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:

#14 és ez a mindennapjaidba mennyire rossz vagy elviselhető? És milyen fokú, ha van ilyen egyáltalán?

Nekem eddig sosem okozott gondot és azoknak sem, akikkel szemeztem, volt direkt farkasszemet néztünk, ki bírja tovább. :D

Páromat szoktam nézni, mert annyira jó érzés Rá néznem, sokszor kap azon, hogy bámulom, rajta felejtem szemem. De nem zavarja, tetszik neki.

Meg sokszor önkéntelenül is mosolygok, ha rám néz, mint kapcsolatunk elején.

És nekem jó, ha szemembe tud nézni néha, akivel beszélgetek, megnyugtató érzés is.

Szerintem ez egyáltalán nem kizáró ok. De azért néha belenézhet.

Ja és szeretek elmerülni/belefeledkezni a Párom szemeibe, annyira szépek.

Nekem meg valaki azt mondta, hogy barátságos a szemem.

36N

2015. márc. 7. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem kibas zotúl idegesítene sőt engem az is idegesít ha valaki nem tud kezet fogni és sok ilyen "férfi" van.
2015. aug. 18. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!