Pasik! Attól mert napok óta nem beszéltek avval aki tetszik nektek ( mondjuk várjátok Ő írjon ), még érdekel titeket?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 17:48
2/12 anonim válasza:
igen, csak úgy érezném, hogyha a másik nem keres, akkor felesleges erőlködnöm, úgysem jön össze.. néha azért egy kis löket jót tesz ám :)
3/12 anonim válasza:
Hát ha tetszik, akkor nyilván érdekel.
5/12 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed.
Ha csak én keresem és ő soha, akkor azt gondolom, hogy nem igazán érdeklem. Ha tetszek neki, akkor néha írjon rám ő is, ezzel jelezné, hogy érdeklem őt.
6/12 anonim válasza:
Engem igen. Egy darabig még "várom", hogy keressen ő is, aztán lesz...om. Elmúlt napokban volt egy ilyen, csaj írta, hogy pill. azóta nem írt. Innentől részemről felejtős az ügy.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul tettem fel a kérdést!
Szóval ha tetszik egy lány,van olyan,hogy napokig nem keresitek?
2015. jan. 10. 17:52
9/12 A kérdező kommentje:
S ha úgy érzitek Ti kerestétek eleget,ideje lenni neki lépni..?
2015. jan. 10. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!