Létezik olyan lány, aki értelmes, kedves és nem lép le csak úgy beszélgetés közben?
16 éves vagyok, Budapesti.
Elég idegesítő, hogy bárkivel beszélek (gondolom nemcsak velem van ez így) az illetőről kiderül hogy nem is lány, esetleg 40 múlt, vagy csak simán troll:D
Az meg a másik véglet, hogy beszélünk hetekig, majd nem ír vissza. Esetleg bemutatkozok neki, és az az első kérdése hogy hol lakom.
Elmondom neki hogy hol lakom, erre nem ír vissza, annyit se mond hogy bocs, máshol lakom próbálkozz mással!
Utálom ha valaki ilyen bunkó. Más is átérzi a helyzetet?
Meglehet, beismerem ezt az oldalt nem erre találták ki.
De valljuk be itt van 20000 ilyen kérdés, joggal nevezhetjük lassan ismerkedős oldalnak.
Képet is ki lehet rakni, csak én direkt azért nem szeretem az ilyesmit, mert nem tudni ki van a másik oldalon.
Én abban hiszek hogy az értelmes emberek egy hosszú beszélgetés, ismerkedés után közelebb kerülnek egymáshoz, majd aztán cserélnek csak képet, vagy linkelnek facebookot:D
vagy lelépnek, mert 45 másik emberrel eljátszák ugyan azt mint veled, beetetnek úgymond, nekik jó, mert érzik,hogy fontosak valakinek(már ha lehet ilyet mondani), utána felszívódnak, majd marad 44, meg beugrik még 1-2 balek a helyedre.
Én kétlem,hogy egy épeszű ember itt keresne magának párt, vagy akármit, mert valami retardáltsága tuti van, különben ismerkedne élőben...
Jó én életben is szívesen beszélgetek lányokkal, nem arról van szó.
De attól még úgy vélem, ha valaki kicsit bátrabb a neten, mint a valóságban, annak könnyebben megy, és ez így rendben van.
De igazad van, az oldalon lévő emberek jelentős része valami troll, vagy elmebeteg, már sok keserű tapasztalatom volt ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!