Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem akar velem találkozni?

Miért nem akar velem találkozni?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje beszélgetünk(kb.1 éve),de elsősorban online formátumban,előfordult,hogy néha összefutottunk,de akkor nem igazán beszéltünk sokat.Az elején még felhozta a találkozás témát,de valahogy nem beszéltünk meg semmit,pedig mondtam,hogy van kedvem találkozni.Mindig ír,és állítása szerint tetszem neki,szeret velem beszélgetni,de nem értem,hogy akkor miért nem hív el valahova.Nyilván nem biztos,hogy személyesen is szimpatikusak lennénk egymásnak,de egy próbát megérne,hogy tudjuk,ebbe a dologba,ami alakul közöttünk,érdemes -e időt és energiát belefektetni. Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 7. 11:24
 1/2 Makker bolha válasza:

MArt csak azt mond meg h lány vagy fiu vagy ?

Ha fiu akkor próbálkozz

Ha lány akkor vagy nem jösz be neki ahogy irta vagy csak van valaki akit szeret es B tervnek tartogat teged vagy csak fél

2015. márc. 7. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,és pont azt írta,hogy tetszem neki :)
2015. márc. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!