Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem ír? Nem akar találko...

Miért nem ír? Nem akar találkozni?

Figyelt kérdés

Kb két hete beszélek egy sráccal facebookon, végre megbeszéltük, hogy ma találkozunk (eredetileg nála), de szerda óta nem ír... Nem is értem miért... Ma kb óránként max 2 percre van fent. Volt már, hogy egy napig nem beszéltünk, de akkor ráírtam én. Nem bánom, hogy most hétvége végül nem jön össze (más elfoglaltság), de azért hétfőn csak ráírnék, hogy milyen jó volt a talink...

Nektek mi a véleményetek erről a szituról?

2015. jan. 31. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Velem ezt eljátszották kb 10-szer csajok, akkor megfogadtam hogy soha többet neten ismerkedés.
2015. jan. 31. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
egyértelműen látszik,hogy nem akarja...különben meg első talinál már rögtön bementél volna a lakásába ?! szép
2015. jan. 31. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Dehogy mennék... Csak azóta nem volt alkalom tisztázni, hogy akkor hol, mikor stb.
2015. jan. 31. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos sanszos, hogy meggondolta magát. Ne foglalkozz vele, ne írj rá. Nyilván azért nem írt, mert nem akarta a talit. Most ha írsz neki, akkor majd mi lesz? Ne is törődj az ilyennel. Tudom, hogy rossz érzés, mert nem érted, és e a dühítő benne, én is jártam így már párszor, aztán megtanultam, ha nem, nem kell erőltetni, és nem ér annyit az a pasi, hogy én érezzem magam rosszul miatt, holott én semmi rosszat nem tettem. Szóval, fel a fejjel, majd jön a következő pasi :)
2015. jan. 31. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak akkor egy laza "ismerős törlése" gombbal jelezhetné a szándékát.
2015. jan. 31. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos sokszor a csajok is eljátsszák ugyanezt, elvileg benne lennének a találkozásban, aztán meg mikor konkrétumra kerülne a sor, akkor hárítanak. Én legfeljebb 2x hívok el valakit, ha nem akar eljönni, akkor az az ő baja, nem erőszak a jó dolog. Ha valaki mindig hárít, sosem ér rá stb., akkor azzal ne foglalkozz, majd találsz olyat, aki megérdemel téged.
2015. jan. 31. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Most őszintén: minek töröljön? Te vagy az x+1-edik ismerőse, plusz ha később mégis rájön, hogy akar tőled valamit, akkor megint vegyen fel ismerősnek? Engem is sok csaj megbántott már, mégse töröltem őket, nem ér annyit az egész, hogy akár csak a profiljukra is rámenjek.
2015. jan. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!