Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van aki itt a gyakori kérdések...

Van aki itt a gyakori kérdéseken találta meg a párját?

Figyelt kérdés
A kérdés abból fakad,hogy többször láttam kiírva kérdésben,hogy akad-e ilyen-vagy olyan lány-fiú,aki ismerkedne.... Tényleg. Alacsony lánnyal én is ismerkednék,mert nem vagyok én sem magas... (164 cm) Viszont sportos,kissé izmos testalkatú vagyok. Nem mintha ez számítana. :) Szóval sikerült itt már valakinek itt ismerkedni? :)
2015. márc. 6. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Sokan mondják, a felében kételkedek.
2015. márc. 6. 22:32
 2/14 anonim ***** válasza:
van,Volt,lesz.
2015. márc. 6. 22:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Ismerkedni lehet, de kapcsolatot nem és nem is nagyon akarok kialakítani ezekkel a fiúkkal. Eddig egy tűnt tényleg normálisnak.
2015. márc. 6. 22:33
 4/14 A kérdező kommentje:
hát ezt sajnálkozva hallom... de már máshol is jelezték a hölgyek,hogy nincs normális srác,csak elvétve... én 32 éves vagyok egyébként.
2015. márc. 6. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm igen..
2015. márc. 6. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek és voltak is.
2015. márc. 6. 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

én itt találtam meg.

8 hónapig tartott...sajnos én miattam ment tönkre...és még mindig nagyon szeretem őt, szakítás után, sokáig próbáltam még visszaszerezni...szerelmes levelek, zaklatás..stb...bár erre nem vagyok büszke...sajnos elvetettem a sulykot...

én vagyok a hibás, ennyi, egy életre lehetett volna tervezni vele :(((

az alaptalan féltékenykedésem, meg a hisztim, és a folytonos hülyeségeim..végül.....f*omat bele...hogy lehettem ekkora köcsög f**z. :((

....22f :(( :'((((

8/14 anonim ***** válasza:
86%
Én nem, és már nem is akarok még csak beszélgetni sem az itteni csajokkal. Kb. egy kaptafa mindegyik, kivétel igen kevés akad, lelépnek, hazudoznak, hárítanak, betojnak attól is, ha elhívják őket valahová, a normális közeledést sem értékelik.
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Sikerult, sajnos nem volt hosszueletu, pedig biztam benne
2015. márc. 6. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
én itt találtam meg pár hónapja :)
2015. márc. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!