Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ha egy fiú megpusz...

Szerintetek ha egy fiú megpuszilja és megölelgeti búcsúzáskor lány osztálytársát, az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy a fiú is többet érez?
2015. márc. 6. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Feláll rá a pici kukikája.
2015. márc. 6. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel velem sose történt ilyen, valószínűleg. :")

15/l

2015. márc. 6. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem nem szoktak csak úgy ölelgetni meg puszilgatni a fiú osztálytársaim, persze azért, mert annyira azért nem vagyok jóban velük. :D

Szóval akár érezhet többet is iránta, de lehet, hogy csak egy szorosabb kötelék van közöttük. :)

2015. márc. 6. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenképp, ilyenre nap mint nap látok példát(1 fiú több lányt is).
2015. márc. 7. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
És ez szinte sose történik meg,csak így egyszer ittas állapotban.
2015. máj. 7. 01:29
 6/7 Gtagal válasza:
Szerintem nem jelent semmit,legalábbis nálunk alap köszönésnél az ölelés+puszi.Ha meg csak egyszer fordult elő ittas állapotban akkor szinte biztos is ,hogy nincs semmi.Már nem a 8-9-10 éves gyerekek vagytok ,hogy egy puszi jelenti a szerelmet,legalábbis én úgy vélem.Lehet ,hogy csak mi vagyunk ennyire "felnőtt" osztály.Remélem tudtam segíteni:)
2015. máj. 7. 02:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez jelentheti azt is, hogy igen, tetszik neki, de azt is, hogy csak kedveli, és nagyon jóban van vele. Ha más lánnyal is így tesz, akk valszeg semmi.
2015. máj. 7. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!