Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Honnan tudhatja egy...

Fiuk! Honnan tudhatja egy lany hogy UGY néztek ra?

Figyelt kérdés

Ezt az UGY-ot igy ertettem: hogy nem csak mint 1 a sok közül, hanem mint AZ a lany

Ezt honnan vehetjük eszre mi lanyok?

Ha pl elmegy mellettünk/szembe jon velünk a srác?

2015. márc. 5. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Mellettünk elmegy de szembe már Jon? Nem tudsz te semmit Ygritte.
2015. márc. 5. 23:00
 2/9 Marko polo ***** válasza:
Én a saját esetemből ki indulva mindig úgy szoktam hogy először ránézek egy pár másodpercre .. aztán csak átnézek rajta, majd mielőtt elhaladnánk egymással szemben azelőtt a szemébe nézek ... De ez az én szokásom , a többiek nem tudom hogy vannak vele....
2015. márc. 5. 23:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Vagy elmegy mellettünk peldaul a folyosón

Vagy szembe jon velünk

2015. márc. 5. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Zavarodott lesz melletted, furán viselkedik, máshogy, mint a többi lánnyal, kedveskedik neked, stb. A filmek szerintem elég sok ötletet adnak.
2015. márc. 5. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen arckifejezéssel: [link]
2015. márc. 5. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerinted azok a lányok nem tetszenek egy fiúnak, akik mögött megy el a fiú? Mert szerintem más lehetőség nincs.
2015. márc. 5. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor atfogalmazom, amikor "körülötted" elmegy :D

De ha te nem ismered ( max látásból a suliba, vagy te esetleg tudod a nevet, de meg köszönőviszonyban se vagytok)

2015. márc. 5. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Megtörténhet az, amit Marko polo írt le(ez valahogy egy gyávább mód számomra, mégis jellemzőbb :D)/megpillantom, épp felém néz, szemébe nézek jobb esetben ő is az enyémbe, kicsit elmosolyodik/elmosolyodok ez szerintem alapból jön magától, erre ő visszamosolyog, követem a tekintetemmel, majd elhalad mellettem. Utána nem fordulok, az szerintem rettenetesen bunkó viselkedés.

Persze az utóbbi eset kevesebbszer fordul elő, legtöbbször nem vagyok ehhez való hangulatban/a szembejövő lánykának nem tetszem igazán/ő nincs olyan hangulatban. Utána meg pár nappal eszembe jut az eset és bánom, hogy nem beszéltem vele legalább pár sort(pl.: egy telefonszámnyit :D).

2015. márc. 5. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:

ki kéne adnunk ezt a titkunkat?

hát...

leginkább úgy egyébként ha a közelébe vagy a srácnak és folyamatosan téged néz...

2015. márc. 6. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!