Fiuk! Honnan tudhatja egy lany hogy UGY néztek ra?
Ezt az UGY-ot igy ertettem: hogy nem csak mint 1 a sok közül, hanem mint AZ a lany
Ezt honnan vehetjük eszre mi lanyok?
Ha pl elmegy mellettünk/szembe jon velünk a srác?
Vagy elmegy mellettünk peldaul a folyosón
Vagy szembe jon velünk
Akkor atfogalmazom, amikor "körülötted" elmegy :D
De ha te nem ismered ( max látásból a suliba, vagy te esetleg tudod a nevet, de meg köszönőviszonyban se vagytok)
Megtörténhet az, amit Marko polo írt le(ez valahogy egy gyávább mód számomra, mégis jellemzőbb :D)/megpillantom, épp felém néz, szemébe nézek jobb esetben ő is az enyémbe, kicsit elmosolyodik/elmosolyodok ez szerintem alapból jön magától, erre ő visszamosolyog, követem a tekintetemmel, majd elhalad mellettem. Utána nem fordulok, az szerintem rettenetesen bunkó viselkedés.
Persze az utóbbi eset kevesebbszer fordul elő, legtöbbször nem vagyok ehhez való hangulatban/a szembejövő lánykának nem tetszem igazán/ő nincs olyan hangulatban. Utána meg pár nappal eszembe jut az eset és bánom, hogy nem beszéltem vele legalább pár sort(pl.: egy telefonszámnyit :D).
ki kéne adnunk ezt a titkunkat?
hát...
leginkább úgy egyébként ha a közelébe vagy a srácnak és folyamatosan téged néz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!