Miért hiányzik annyi férfiból a tartás? Ez csak szerintem kiábrándító? Nők?
Engem nem ábrándít ki, egyszerűen ignorálom őket. Ha valakin megérzem, hogy kuncsorog, egy életre elkaszálta magát előttem mint férfi. Szerencsére még így is vannak bőven, akik szóba jöhetnek.
Azt a kérdést magyarázza már meg valaki, hogy miért kellene zavarjon, hogy a kisujjunkat se kell mozdítani a szexért? Nem érzem a problémát :D
Ti nők meg rögtön nedvesedtek,ha megláttok egy jóképű izmos férfit,meg elolvadtok ha kaptok valami kicsit csinosabb göncöt. A másik dolog pedig az, hogy nekteka domináns férfi kell, csak hogy sokszor a dominancia uralkodásba csap át, uralkodnak rajtatok, sőt sokszor meg is vernek titeket, ti meg nem meritek az ilyeneket ott hagyni sem. „Kis lányom hagyd ott az az agresszív állatot!˝
„Nem hagyhatom ott anyu,hidd el szeret, csak a kisujjamat, és két bordám törte csak el˝ Na ennyit arról, hogy ki mennyire szánalmas.
#9 irt a pųncival történő irányitásról. Mindjárt visszatérek.
Részben eltértünk a tárgytól, a kuncsorgástól.
De legyen!
Tisztelt csaj, lány, nő társaim!
Akinek nem inge ne vegye magára!
De bizony elgondolkodtatott az a mondás hogy mi tesszük a fiukat olyanokká amilyenek!
És sajnos ez az oldal anonimitásának (áldásnak kéne lenni nem átoknak) is hatása.
Itt mindenki kiélheti vágyait.
Lehet r*banc, vallásos szűz. Lehet az egyik pasinak 14, a másiknak 17, a harmadiknak 22 éves. Egyik pillanatban sub, a másikban domina, vagy szerelmes naiva és kemény szerelmes szavakat nem tűrő.
Állitolag olyanná válunk amit eszünk. Hát csajok! Olyanná válnak amit teszünk!
A pasim ha látásból nem ismerjük egymást (meg nem lenne jó ember) lehet megszivatna egy HP miatt.
Tudom a pasim valahol még szereti őt, félti. De a csaj belekényszeritette helyzetekbe, persze a párom lett a hibás.
Minekután rájött hogy egyre kevésbé tudja manipulálni, hazudni, a puncijával irányitani megszabadult tőle. Ha ezt egy fiatal sráccal csinálja meg valaki. Mit fog megtanulni belőle?
Az első utjába akado lányt hazavágja!
19/L
#17-es válaszoló, 9#-es vagyok
Mind a két fél hibás, és mondhat bárki bármit, ha valaki logikusan gondolkodik és, a kulcs szó a gondolkodás nem egyből a másikban keresi a hibát hanem magában.
A story hosszú és h hol kezdődik senki nem tudja már, állítólag a csajok előbb beérnek fejben és előbb készen állnak egy kapcsolatra, egy fiatal 17-18 éves srác még azt se tudja mit akar, jóformán szűzen belekerül egy sokat próbált lány kapcsolatában, mert a fene tudja miért de az a flash, meta, az a pro, a kemény mag csajok között aki már 14 évesen elveszti valami buli alatt egy bűzölgő sikátorban, de kinek mi ugye, átlagban egy pasi nem veszti el ilyen korán v nagy mákja volt... tehát vissza térve, a pasi belekerül egy kapcsoltban amibe bele ad minden szeret, tisztel, de aztán félt és féltékeny, megkött beleszól, hisz még gyerek, sír és kuncsorog a kapcsolatért, a p*nciért aztán kivágják az érzelmeivel együtt. A pasi begurul eltörik benne valami elkezd bunkó lenni mert az a tapasztalat h szeret akkor nem kell, hát legyen az, h bunkó lesz és ebben a kitekert világban sikere lesz.
Persze csajoknál is van így, az érzelmes romantikus csajszi aki 19 évesen szűz, és sosem volt pasija össze kerül egy bunkó sokat csalódott vagy alapból bunkó sráccal aki átveri kihasználja és egyedül hagyja az érzelmeivel és akkor a csajszi is emgváltozik ő is r*ibanc lesz, és a kör be is zárult.
A lényeg: egymást rontjuk el! Az irányítással a kuncsorgással a féltéssel és féltékenységgel, átveréssel és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!