Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kérdezzem meg egy lánytól...

Hogy kérdezzem meg egy lánytól, hogy akar-e velem járni, úgy hogy ne égessem be magam teljesen?

Figyelt kérdés
A "hé, akarsz velem járni?" kilőve.
2015. márc. 5. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
meg még bármilyen hasonló kérdést lőjj ki, hacsak nem óvodás vagy
2015. márc. 5. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát először is ismerd meg személyesen, aztán majd ha úgy (minimum 2-3 hét múlva) elfogadja a közeledésed, jóba lesztek meg kedves veled akkor próbálj meg ilyen kérdéseket feltenni.

Csak úgy szimplán ilyet ne tegyél fel neki mert elijeszted :D 16f

2015. márc. 5. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Smárol le, fogd meg a kezét... majd a következő alkalommal is, meg az az utánin is.
2015. márc. 5. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tinédzser vagy és nem jössz be neki akkor akárhogy kérdezed meg, így is úgy is le fog koptatni és így is úgy is kellemetlen lesz mert az idióta "korosztályodnak" etalon szó a ciki és a gáz. Engem 15 évesen sem érdekelt hogy ki mit gondol csak tettem amit kellett, néha sikerült néha nem, de legalább tanultam. Aztán örömmel néztem hogy cseperedvén látom ahogy mások is megválnak a "ciki" szavuktól. Ez az egész "gáz, ciki, égek" egy rohadt nagy f4szság arra hogy szarul érezzük magunkat. Miért jó ez nekünk?
2015. márc. 5. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Most mitől félsz jobban? Attól beégsz vagy attól, hogy visszautasít? Nem mindegy.

Kérdezd meg tőle, hogy akarod-e 1 év múlva ezen a napon az első évfordulónkat ünnepelni. Mikor feltettem ezt a kérdést a (mostanra) barátnőm csak hebegett meg miiiii? Aztán leesett neki és nyögött egy igent. :)

2015. márc. 5. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk: Nagyon különleges vagy, sokat jelentesz nekem, és éppen ezért szeretnék veled még mélyebb kapcsolatot kialakítani....

Nem kell túl kombinálni, mond amit érzel kedvesen, és kész!:)

2015. márc. 5. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!