Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érettebb nők?! 40-45 évesek

Érettebb nők?! 40-45 évesek

Figyelt kérdés
Nincs kedvetek beszélgetni,akár ismerkedni egy fiatalabb 30 as pasival?

2015. márc. 5. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Hát barátom így biztos nem.

attól mert valaki elmúlt 40-45, nem az a legnagyobb álma, hogy egy huszon-vége, harminc-eleje pasi dugja meg. A nő 40-en felül is nő, volt naiv tinilány, szerelmes fiatal csaj, és lett belőle nő. Talán kezeld nőként a nőket, ne "érett (baxnivaló) nőként", és akár még sikered is lehet. De így csak egy lúzer maradsz.

2015. márc. 5. 13:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Te nagy selejt lehetsz. Mégis mi sértő van benne,ha azt írtam,hogy érettebb? Még ha azt irnám,hogy öregebb akkor még talán meg is érteném,hogy hisztériázol miatta,bár tegyük hozzá,hogy túl sok közöd akkor sem lenne hozzá. Tehát csak KUSS!!!! A másik meg az,hogy lehet valakinek ez sértő de az egész egyszerűen továbblapoz és nem ragad le ennél a kérdésnél. ENNYI LÚZER KOMÁM. aki meg kicsit lazább és nem akad fel ilyen hülyeségeken mint te az ír. De neked kisöcsém továbbra sem lenne hozzá közöd,úgyhogy nem értem mit ugrálsz
2015. márc. 5. 13:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja igen. És ha jól tudom úgy írtam,hogy ismerkedni VAGY BESZÉLGETNI!!!! Mivel látom nehezen birkózol meg a szövegek értelmezésével ezért leszek veled olyan megértő és elmagyarázom neked,hogy étsd is. Tehát!! a beszélgetés az nem azt jeleni,hogy azonnal nyomulni kezdek és kapcsolatot akarok hanem az,hogy elbeszélgetünk pl az ilyen hülyékről mint te,vagy akár a globális felmelegedésről vagy bármiről,mivel ez a korosztály már alkalmasabb a szimpla beszélgetésekre is mert ahogy írtad túl vannak több dolgon is és ezáltal érettebbek is. (igen jól olvasod az érett szót használtam megint)
2015. márc. 5. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
A 30+ az fiatal? :)
2015. márc. 5. 15:23
 5/8 GáborBp. válasza:

Bár én férfi vagyok, de ha van itt hölgy ebből a korosztályból és van kedve beszélgetni az élet nagy dolgairól, megpróbáltatásaiból, állok elébe:-)

Persze csak privátban, megfelelő diszkréció mellett.

2015. márc. 5. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló, azért ez nem semmi, hogy így megítélsz valakit csak az alapján, hogy érettebb nőkkel szeretne ismerkedni. Mi lenne akkor, ha te mondjuk kiírnád, hogy szőke hajú lányokkal ismerkednél és valaki neked esne, hogy „kezeld a nőket nőként és ne szőke (baѕznivaló) nőként”? Bármilyen meglepő, de az, hogy valaki érettebb, az is csak egy olyan tulajdonság, mint ha valakinek mondjuk szőke haja, szép mosolya, nagy melle vagy formás feneke lenne. Van, akinek ez kifejezetten tetszik és van, akinek nem. Én az érettebb korosztály kedvelői közé tartozom, és szerintem ez a helyes hozzáállás. Mondanád valakire, hogy csak a szexre kellenek neki a szőkék csak azért, mert ez a zsánere? Ugye nem? Na látod.

GáborBp: Ha megengeded, beállnék a sor végére. Sajnos eddig még nem volt szerencsém. :)

25/F

2015. márc. 7. 14:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló!!!!! GÁBOR!! Milyen jogon mersz te ilyet írni,hogy érettebb??? Hát nem szégyelled magad?? Majd kapod te is mindjárt az oltogatást az ilyen hülyéktől mint az első :)
2015. márc. 7. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Reméljük, ő már nem teszi tiszteletét ennél a kérdésnél. :)
2015. márc. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!