Lányok, valaki ismerkedni egy "furcsa" sráccal?
15 éves vagyok. Sajnos nagyon alacsony vagyok (166 cm kb). Világosbarna szemem és barna hajam van.
Belső tulajdnoságaim: Kicsit művészi beállítottságú részben lázadozó, érzékeny lelkű romantikus típus vagyok.
Nagyon szeretek olvasni (Dmitry Glukhovsky,Andrzej Sapkowski,Shakespaere meg hasonlók. De szeretem a katonai és történelmi témákról szóló könyveket is).
Nagyon szeretem a filmeket és a sorozatokat is, minden műfajből származókat nézek csak jók legyenek.
Szeretek a gépen játszani (Ilyesmikkel: The Walking Dead,Call of Duty Black Ops,Call of Duty World At War,Call of Duty 4 Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2,Vampire The Masquerade Bloodlines,The Wolf Among Us,Star Wars The Force Unleashed 2,Star Wars Knights of The Old Republic,The Saboteur,GTA 4,The Lord of The Rings War In The North,Dragon Age Origins,Dragon Age 2.....)
Ezeken kívül szeretek a barátaimmal lenni és szeretek sétálni.
Külső: Egyéni stílusom van, de a mai divatnak megfelelően öltözködöm, viszont meg tartom az egyéni stílusom és nem húzok páwás vagy SWAG cuccokat mert undorodom tőlük.
Sokan mondják rám a tulajdonságaim miatt hogy furcsa vagyok. De nem áll szendékomban senki miatt meg változni.
Aki gondolja annak küldök képet privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!