Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vélemény erről a srácról?

Vélemény erről a srácról?

Figyelt kérdés

Egy lány akit kedvelek azt mondta gyerekes vagyok és ő szégyelli mert 26 évesen (2 hét múlva 27) még mindíg gamelek, animét nézek,mangákat olvasok stb...

Egy kép rólam:

[link]

Gáz vagyok? Miken változtassak hogy elismerjenek a lányok?

2015. márc. 3. 23:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Külföldön dolgoztam 1 évet és most itthon esz a fene.

Ez a nagy igazság. Színes egyéniség vagyok,bármiről el tudok beszélgetni. Nem ilyen értelemben vagyok gyerekes a lány szerint,hanem maga a tény hogy videojátékokkal játszom, szeretem a szuperhős képregény karaktereket, animéket,mangákat olvasok (elég sokat,kész adatbázis vagyok)

És ugye ezek mind kontra produktívak az életben.

De az van hogy amikor egy magamfajta srác kint melózik kényelmes 8 órában 450 ezret, itthon meg nem méltatja magát bevonszolni a 3 utcával arrébb lévő gyárba 85 ezerért napi 10-12 órában,az nem felnőtt és talpraesett felelősségtudatos teljes értékű magyar állampolgár.

2015. márc. 3. 23:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Élj úgy, ahogy szeretsz. Élvezd az életet, ez a fő!!

Ha nem élvezed, úgy ahogy éled, csak akkor változtass!!

2015. márc. 4. 23:15
 13/15 anonim válasza:

az a gáz, hogy itt teszed fel gyakorin. Ez a gáz! Ha nem ismered fel, mi a hibád, nem fogod megtalálni csak azért mert valaki azt mondja h gáz vagy.

Am meg a lényeg h ha a lánynak a szava a fontos,változtass. ha mg nem hagyd a fenébe!

2015. márc. 9. 20:34
 14/15 anonim válasza:
0%
de amúgy ha még mindig játék gépezel, az gáz! Nőjj fel, állj a sarkadra! Légy férfi. most kb. egy 14 éves srác szintjén vagy. am miért gondolod h színes egyéniség vagy? mondta valaki? mert ha nem akkor ne légy elragadtatva magadtól
2015. márc. 9. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy gáz, a csaj az, ha ilyeneket mond. Tök normális vagy :)
2015. márc. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!