Vélemény erről a srácról?
Egy lány akit kedvelek azt mondta gyerekes vagyok és ő szégyelli mert 26 évesen (2 hét múlva 27) még mindíg gamelek, animét nézek,mangákat olvasok stb...
Egy kép rólam:
Gáz vagyok? Miken változtassak hogy elismerjenek a lányok?
Külföldön dolgoztam 1 évet és most itthon esz a fene.
Ez a nagy igazság. Színes egyéniség vagyok,bármiről el tudok beszélgetni. Nem ilyen értelemben vagyok gyerekes a lány szerint,hanem maga a tény hogy videojátékokkal játszom, szeretem a szuperhős képregény karaktereket, animéket,mangákat olvasok (elég sokat,kész adatbázis vagyok)
És ugye ezek mind kontra produktívak az életben.
De az van hogy amikor egy magamfajta srác kint melózik kényelmes 8 órában 450 ezret, itthon meg nem méltatja magát bevonszolni a 3 utcával arrébb lévő gyárba 85 ezerért napi 10-12 órában,az nem felnőtt és talpraesett felelősségtudatos teljes értékű magyar állampolgár.
Élj úgy, ahogy szeretsz. Élvezd az életet, ez a fő!!
Ha nem élvezed, úgy ahogy éled, csak akkor változtass!!
az a gáz, hogy itt teszed fel gyakorin. Ez a gáz! Ha nem ismered fel, mi a hibád, nem fogod megtalálni csak azért mert valaki azt mondja h gáz vagy.
Am meg a lényeg h ha a lánynak a szava a fontos,változtass. ha mg nem hagyd a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!