Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vélemény erről a srácról?

Vélemény erről a srácról?

Figyelt kérdés

Egy lány akit kedvelek azt mondta gyerekes vagyok és ő szégyelli mert 26 évesen (2 hét múlva 27) még mindíg gamelek, animét nézek,mangákat olvasok stb...

Egy kép rólam:

[link]

Gáz vagyok? Miken változtassak hogy elismerjenek a lányok?

2015. márc. 3. 23:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
Nőjj fel!
2015. márc. 3. 23:14
 2/15 Unpredictable ***** válasza:
Esetleg haj?
2015. márc. 3. 23:14
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Semmi gond azzal, ha a szemében gyerekes vagy, mert ő meg egy konzervatív p*csa. Nehogy már korhoz legyen kötve az, hogy ki mivel tölti a szabadidejét.
2015. márc. 3. 23:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Az van,csak nagyon röviden hordom :)
2015. márc. 3. 23:15
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Haver, ne foglalkozz az ilyen ostoba csajokkal, ő már biztos asszonynak való, ha nem látja meg a jót az ilyen dolgokban. Én is 26 éves vagyok, gamelek, szeretem az animéket, igaz, mangát már régebben olvasok. Sőt, azt vettem észre, hogy a lányok általában játékosak, szeretik az ilyeneket. Pl a barátnőm most 21 éves lesz, de simán le szoktunk ülni időnként monopolyzni.

Ne a lányoknak akarj megfelelni, hanem építs ki egy olyan személyiséget, amiben jól érzed magad. Ezek, amiket csinálsz egyszerű hobbyk, nincs bennük semmi rossz. A lányoknak is megvannak a maguk dolgai, pl a műkörmök, a sminkelés stb...

Ha te jól érzed magad, akkor ez kisugárzik majd a csajokra is. Sok sikert,

Üdv.

2015. márc. 3. 23:16
 6/15 anonim ***** válasza:
így kinézetre azt mondanám, hogy szimpatikus vagy. milyen gameket tolsz? :D
2015. márc. 3. 23:17
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem jössz be de a többi dolog amiket leírtál szerintem egyáltalán nem gyerekes vagy szégyellnivaló dolgok, inkább az ő felfogása gyerekes. Barátom lassan 28 és ő is játszik, apám 49 lesz és ő is játszik, én 24 leszek és néha én is szoktam és még animéket is nézek olykor. És egy rakás 20-30 vagy idősebb ismerősömről tudom, hogy szintén élvezik az ilyen "gyerekes" dolgokat. :)
2015. márc. 3. 23:18
 8/15 anonim ***** válasza:
*mangát már régebben nem olvasok.
2015. márc. 3. 23:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Egy újabb GYK-s srácról derítettek ki egy fotót a nőt mímelő lelkes trollkodó balherék.
2015. márc. 3. 23:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy gáz. Olyat keress, aki elfogad.

Mármint, ha lehet veled komoly dolgokról is beszélni, van munkád, akkor nincs gond.

Az én 42 éves párom is játszik és együtt nézünk animéket.

2015. márc. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!