Vélemény erről a srácról?
Egy lány akit kedvelek azt mondta gyerekes vagyok és ő szégyelli mert 26 évesen (2 hét múlva 27) még mindíg gamelek, animét nézek,mangákat olvasok stb...
Egy kép rólam:
Gáz vagyok? Miken változtassak hogy elismerjenek a lányok?
Haver, ne foglalkozz az ilyen ostoba csajokkal, ő már biztos asszonynak való, ha nem látja meg a jót az ilyen dolgokban. Én is 26 éves vagyok, gamelek, szeretem az animéket, igaz, mangát már régebben olvasok. Sőt, azt vettem észre, hogy a lányok általában játékosak, szeretik az ilyeneket. Pl a barátnőm most 21 éves lesz, de simán le szoktunk ülni időnként monopolyzni.
Ne a lányoknak akarj megfelelni, hanem építs ki egy olyan személyiséget, amiben jól érzed magad. Ezek, amiket csinálsz egyszerű hobbyk, nincs bennük semmi rossz. A lányoknak is megvannak a maguk dolgai, pl a műkörmök, a sminkelés stb...
Ha te jól érzed magad, akkor ez kisugárzik majd a csajokra is. Sok sikert,
Üdv.
Nem vagy gáz. Olyat keress, aki elfogad.
Mármint, ha lehet veled komoly dolgokról is beszélni, van munkád, akkor nincs gond.
Az én 42 éves párom is játszik és együtt nézünk animéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!