Vannak itt ilyen emberek? Beszélgetés, ismerkedés.
Sziasztok!
Tudom, száz millió ilyen kérdés van itt, sok választ írtam, sok emberre ráírtam, de válaszra nem méltóztatnak, holott ők írják ki a kérdést vagy ők írják, hogy írhatunk.. Lényegtelen.
Jómagam 19 éves vagyok, tanuló, nőnemű.
Nem igazán tudom, hogy rizsázzak-e vagy mi legyen.. Hát azért pár szót illene említeni magamról. Tehát... Szeretnék egy olyan embert, akivel beszélgethetek, találkozhatok, kocsmázhatok, stb. :DD Tehát nem feltétlen komoly kapcsolat kell, de alkalmi semmiképp.
Elég lenne egy barátnő is, de, a "több"-től sem zárkózok el.
Budapesten keresem ezt az ember, avagy környékén. A lényeg, hogy merd megmutatni magad és tudjunk talizni is.
Nyugodtan irkáljátok ide, hogy "írhatsz", stb., de akkor gondoljátok komolyan. :D Bár jobban örülnék annak, ha TI ÍRNÁTOK NEKEM! :)
Köszi a végigolvasást, avagy a nem végigolvasást. :D
Ja és nem emeltem ki, de inkább NŐNEMŰEK válaszát várom, bár hízelgő a kb. 10 férfitól kapott üzenet is. :)
Minden üzenetre válaszolok! :D
Ez a baj veletek. A laza csajok leszbik!
(általánosítás vége):D
Hát sajnálom. :DD
De attól ihatunk. :DD
Erre jó lennél. :D Milyen udvarias. :D
De szomorúan nyugtázom.. hogy egy lány se írt. :'( xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!