Miért van az hogy mindig rosszra gondolok ha például nem ír vissza pedig máskor szerintem jókat beszélgettünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Facebook-on szoktunk beszélgetni mert az elején egyáltalán nem ismertük egymást, és egyre több olyan gondolatom van hogy nem kedvel, nincs kedve beszélgetni velem(régebben többször megkérdeztem hogy zavarok-e aztirta nem de ez lehet hogy azért mert kedves lány és nemakart megbántani) köszöntem neki valamelyik nap és aztán este ráírtam és nem tudom hogy valamit elrontottam-e azért nemír vagy csak mert már ment aludni..2015. márc. 3. 07:56
1/4 werertz válasza:
hanyagold kicsit ...ha erdeklodik.utanad akkor majd keres ...amugy meg lehet.h valtani kell
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, csak az a baj hogy ő olyan lány hogy nem nagyon ír fiúkra tehát ha nem írok lehet többet nem beszélek vele:D de ha most nem ír akkor lehet nem is érdeklem kicsit nehéz lesz továbbállni de megpróbálom.
2015. márc. 3. 16:12
3/4 Csabeszmester válasza:
Húhaaa...ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. Nekem is ilyen gondolataim vannak,de szerintem azért mert szinte egyáltalán nincs baráti/ismerősi köröm,ellenben azokkal a lányokkal akikkel Facebookon ismerkedek. És ha nem ír vissza a lány akkor bekönyvelem hogy tuti a barátaival vagy a többi rányomuló pasival chatel,akik érdeksebbek mint pl. én.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem van ismerősöm bőven és így is ilyen gondolataim vannak.. de most már lehet hogy jól is jött az első válaszoló válasza:D inkább jól érzem magam és nem azon gondolkozok egész nap hogy mit gondolhat rólam. Szerintem ha te is látod hogy nem érdekled hagyd a francba nem ér annyit, van sok lány a földön majd megtaláljuk az "igazit".:D
2015. márc. 4. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!