Hogy merjem megcsinálni ezt? L
Figyelt kérdés
Középsulis lány vagyok, tetszek egy nálam idősebb srácnak akivel egy iskolába járok. Nagyon gátlásos vagyok, nem tudom hogy merjek odamenni hozzá...mármint pár hete beszéltünk pár mondatot élőben, akkor mondta hogy nyugodtan odamehetek bármikor beszélgetni..ő úgy tudja hogy nekem nem jön be, de én beszélni akarok vele és nem tudom hogy mi lenne erről a véleménye ha elvégre nem jön be én meg odamegyek hozzá. Szerintetek?2015. márc. 3. 16:03
1/4 anonim válasza:
Csak menj oda. Ez nem nagy dolog, egy beszélgetésből még nem lesz gond.
2/4 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy bejössz, és hívjon el randizni! És ha nem kötöd össze a hajad, akkor nem fogja látni, hogy milyen piros a füled. De ha mégis, akkor sincs baj! Azt csak hiszed.
4/4 anonim válasza:
Én egyszer azt csináltam ennyi idősen,hogy tudtam mikor melyik tanteremben lesz fizika órájuk.A srác nevét belevéstem minden padba,illetve hogy beszélni akarok vele,meg a keresztnevem.Így aztán megtudta hogy létezem,a tanár egész nap smirgli papírral csiszoltatta velem a padokat,faasztalok voltak.Ezért a mutatványomért kaptam egy csókot :) Nem kell ennyire körülményeskedni,oda kell menni hozzá és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!