Itt a tavasz? -Ismeretlen csajok odabújnak hozzám a vonaton. Miért? Mit akarhatnak?
Az elmúlt három hétben háromszor fordult elő velem, hogy teljesen ismeretlen csajok akik mellé szólt a helyjegyem a vonaton egy köszönés és pár összenézés után fokozatosan közelednek, rám fekszenek – odabújnak. Kommunikáció nem alakul ki… 30perc után sértődöttséget mutatnak keresztbe tett kar néz minden felé csak rám nem , 40pernél mivel nem reagálom le a sértődését (érdektelen maradok) újra indul a közeledés még intenzívebb bújás formájában viszont a szemkontaktus 100%ban elmarad csak ablaktükröződésekből figyelnek… Akkor már általában a kémia és a vágy eléri azt a szintet, hogy már egy értelmes mondatot nem tudnék elmondani szexuális tartalom nélkül… még az első 30percben kell lépnem valamit. –Tanácsokat szívesen fogadok…
Biztos, hogy ismerkedni szeretnének de ezek a jelek nekem olyan egyéjszakás kapcsolat jeleinek tűnnek ami számomra annyira nem vonzó mert még tapasztalatlan vagyok szexuálisan (szűz de még csók se ) és egy normális nővel szeretném elveszteni ezt a negatív tulajdonságom. A kérdésem igazából az, hogy hogyan reagáljak hogyan közeledjek? (24éves Kövér kopaszodó szakállas srác vagyok)
Szerintem ha valaki írigységből szkeptikus. Ilyenkor olyam mint ha lenne valamim ami másnak nem lehet. Pedig egy igazán kis semmiséget írtam le hosszasan.
Tegyük fel, hogy 100%ban igazat írtam. Akkor valami hasznos tanács??? -Nem kérek több nem hiszem nem igaz kommentet. Csak hasznos tanácsot tartalmazó kommentet szeretnék kapni. A végére nyugodtan szignózhatod, hogy elhiszed vagy nem de azt is írhatod hogy, Hazudol te!!!-nem zavar.
Én már írtam, hogy az a legvalószínűbb, hogy csak fogadásból csinálták, hogy melyikük tud "felszedni" téged.
Egyébként azért is hihetetlen kicsit a sztorid, mert egyszer még oké, de hogy még kétszer is megtörténjen ugyanez! Mi ennek a valószínűsége?
Amúgy meg kezd el vele dumálni, szedd fel a csajt, ha már így felajánlja magát.
Lehet én is kipróbálom ezt a vonatot. Melyik szakaszon történt mindez? Mert én csak Fehérvárig megyek.
:DDD
Mostanában én is vonatozom hétvégente, de én ilyet nem csinálok, ha jó pasi az illető, ha nem. Szóval nagyon a választ sem tudom rá.
Ezt az odabújást, hogy képzeljük el? A kis hely miatt nem lehet, hogy csak összeér a vállatok és abba képzelsz bele többet?
Eszembe nem jutott volna a parfümöd.
Megtaláltad a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!