Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt a tavasz? -Ismeretlen...

Itt a tavasz? -Ismeretlen csajok odabújnak hozzám a vonaton. Miért? Mit akarhatnak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt három hétben háromszor fordult elő velem, hogy teljesen ismeretlen csajok akik mellé szólt a helyjegyem a vonaton egy köszönés és pár összenézés után fokozatosan közelednek, rám fekszenek – odabújnak. Kommunikáció nem alakul ki… 30perc után sértődöttséget mutatnak keresztbe tett kar néz minden felé csak rám nem , 40pernél mivel nem reagálom le a sértődését (érdektelen maradok) újra indul a közeledés még intenzívebb bújás formájában viszont a szemkontaktus 100%ban elmarad csak ablaktükröződésekből figyelnek… Akkor már általában a kémia és a vágy eléri azt a szintet, hogy már egy értelmes mondatot nem tudnék elmondani szexuális tartalom nélkül… még az első 30percben kell lépnem valamit. –Tanácsokat szívesen fogadok…

Biztos, hogy ismerkedni szeretnének de ezek a jelek nekem olyan egyéjszakás kapcsolat jeleinek tűnnek ami számomra annyira nem vonzó mert még tapasztalatlan vagyok szexuálisan (szűz de még csók se ) és egy normális nővel szeretném elveszteni ezt a negatív tulajdonságom. A kérdésem igazából az, hogy hogyan reagáljak hogyan közeledjek? (24éves Kövér kopaszodó szakállas srác vagyok)

2015. márc. 2. 09:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerintem ha valaki írigységből szkeptikus. Ilyenkor olyam mint ha lenne valamim ami másnak nem lehet. Pedig egy igazán kis semmiséget írtam le hosszasan.

Tegyük fel, hogy 100%ban igazat írtam. Akkor valami hasznos tanács??? -Nem kérek több nem hiszem nem igaz kommentet. Csak hasznos tanácsot tartalmazó kommentet szeretnék kapni. A végére nyugodtan szignózhatod, hogy elhiszed vagy nem de azt is írhatod hogy, Hazudol te!!!-nem zavar.

2015. márc. 2. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Én már írtam, hogy az a legvalószínűbb, hogy csak fogadásból csinálták, hogy melyikük tud "felszedni" téged.

Egyébként azért is hihetetlen kicsit a sztorid, mert egyszer még oké, de hogy még kétszer is megtörténjen ugyanez! Mi ennek a valószínűsége?

Amúgy meg kezd el vele dumálni, szedd fel a csajt, ha már így felajánlja magát.

Lehet én is kipróbálom ezt a vonatot. Melyik szakaszon történt mindez? Mert én csak Fehérvárig megyek.

2015. márc. 2. 12:16
 13/16 A kérdező kommentje:
3 különböző csaj volt és ICn mellém szólt a helyjegyük és ez volt a legfurább. A 3 csajban semmi közös nem volt. 2szőke egy barna különböző időpontokba. Nem volt 2se egyszerre egy vonaton. 3különböző helyen szálltak fel/le... Szerintem a fogadás kizár vagy valami nagy netes fogadás de nem hiszem hogy azért meghackelnék a mávot hogy mellém szóljon a helyjegy. Túl kis pont vagyok én ahhoz.
2015. márc. 2. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:

:DDD

Mostanában én is vonatozom hétvégente, de én ilyet nem csinálok, ha jó pasi az illető, ha nem. Szóval nagyon a választ sem tudom rá.

Ezt az odabújást, hogy képzeljük el? A kis hely miatt nem lehet, hogy csak összeér a vállatok és abba képzelsz bele többet?

2015. márc. 2. 13:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Először birtokolja a középpen elhelyezkedő lehajtható karfát. Ő van az abalak fele én az ülések közti folyosó melett fél lábammal a folyosón meg egy negyed testel mert nagy darab vagyok és szeretném, hogy kényelmesen elférjen ezért ülök kicsit kijebb. Ha a karfa birtoklását megúnják utánna jön a ráfekszek a karfára hogy már a vállal hozzám érjen. Ha már ez sem elég akkor a karfát felhajtja és "rámfekszik"... Közbe szájnedvesítés nagy pillázás nagy sóhajok. Vagy rám gerjednek vagy az AXE Black-re :D :D :D
2015. márc. 2. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutott volna a parfümöd.

Megtaláltad a választ a kérdésedre.

2015. márc. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!