Itt a tavasz? -Ismeretlen csajok odabújnak hozzám a vonaton. Miért? Mit akarhatnak?
Az elmúlt három hétben háromszor fordult elő velem, hogy teljesen ismeretlen csajok akik mellé szólt a helyjegyem a vonaton egy köszönés és pár összenézés után fokozatosan közelednek, rám fekszenek – odabújnak. Kommunikáció nem alakul ki… 30perc után sértődöttséget mutatnak keresztbe tett kar néz minden felé csak rám nem , 40pernél mivel nem reagálom le a sértődését (érdektelen maradok) újra indul a közeledés még intenzívebb bújás formájában viszont a szemkontaktus 100%ban elmarad csak ablaktükröződésekből figyelnek… Akkor már általában a kémia és a vágy eléri azt a szintet, hogy már egy értelmes mondatot nem tudnék elmondani szexuális tartalom nélkül… még az első 30percben kell lépnem valamit. –Tanácsokat szívesen fogadok…
Biztos, hogy ismerkedni szeretnének de ezek a jelek nekem olyan egyéjszakás kapcsolat jeleinek tűnnek ami számomra annyira nem vonzó mert még tapasztalatlan vagyok szexuálisan (szűz de még csók se ) és egy normális nővel szeretném elveszteni ezt a negatív tulajdonságom. A kérdésem igazából az, hogy hogyan reagáljak hogyan közeledjek? (24éves Kövér kopaszodó szakállas srác vagyok)
Számomra még hihető is volt, amíg a személyleírásodat nem olvastam. Amúgy meg ilyenkor nyugodtan hajolj közel hozzá és szagolgasd valamint óvatosan érintsd meg.
Egyszer nekem meg a vállamra döntötte rá a fejét egy nálam talán 4-5 évvel fiatalabb lány.
Pécs-Budapest vonalon történt különböző lányokkal különböző időpontokban. 1x Péntek délután 2es ülésben 2 különböző Vasárnap este 4es ülésben. Nem volt rajtam drága ruha,ékszer de még Iphone se.
Aki a külső leírásom miatt szkeptikus az válasszoljon fentartásokkal. De én csak tényeket írtam és szerintem jól nézek ki kövér kopaszodó srácként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!