Nagyon nagy elvárás, ha olyan pasit keresek, akinek 20+ mérete van?
Látom, a fiúk is szeretik, ha hazudnak nekik. Le is pontoztak rendesen.
Csak én már tudom, hogy miért nem jó, ha hazugságban élünk. Minden nő, nagy péniszt akar, legfeljebb beéri kisebbel is, ha nincs nagyobb. Az ilyen nőket időnként el kell rendezni egy nagy vibrátorral, vagy nagy péniszköpennyel, és egy darabig megint beérik a normál mérettel. De az a nő, amelyik azt hazudja, jó szándékkal, hogy pont jó, az kielégületlen lesz, és jönnek a gondok... Úgyhogy felesleges hazudozni egymásnak, és magunknak is. Tudomásul kell venni, hogy az átlagméret kicsi. És ezért időnként igenis kell a nőnek a nagy.
38F
Szerintem neked elég érdekes partnereid lehettek kedves 47%-os, ha csak a 20 centi feletti péniszek voltak képesek kielégíteni őket, sok nőnek az már fáj, a méhszájukat nem sokan szeretik dugatni, és sokáig kelhetett nekik keresni ilyen férfit, mert nem minden 2.-nak van 25 centi a lába között, maximum 10 ezerből 1.... Szerintem egy 16-17 centi már tökéletesen elég, az ügyesség is sokat számít, meg hogy mennyire van egymásra gerjedve a két illető, mert ügyebár ha egy Kvazimodot áldott meg az ég 25 centivel, sokat nem ér vele.... :)
Nem gondolom, hogy hazugságban élek, nekem egy ismerősöm(akinek amúgy 19 centi, szóval nem magát mentegette) azt mondta, hogy egy mutatóujjával nagyobb gyönyört képes csinálni, mint sok férfi a 20 centijével, mivel azt hiszik, hogy nekik akkora és ezért már semmit nem kell csinálniuk. És egy párkapcsolatban annyi más fontos dolog van, mint egy húsdarab mérete, elég szomorú, hogy te erre 38 évesen nem jöttél rá.
Neked is igazad van. Nem mondtam, hogy nincs kivétel, csak azt, hogy kevés. Persze cm-ekről sem beszéltem. De lássuk be, hogy a te 16-17cm-es elvárásod sem felel meg az átlagnak. Jóval felette van.
Ezzel megerősítettél.
És akkor is meghajlok a kérdező őszintesége előtt, mert szinte egyedül van. Minden más nő azt mondja, hogy "pont jó", pedig érzi, hogy nem. Tény, hogy számít az ügyesség, de hogy tanuljon az a fiú, aki mindig csak azt hallja, hogy pont jó, jól csinálod, enni idő elég nekem, stb... ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!