Miért ilyen szemét egy pasi?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam vissza egy haverjától, hogy ha az a lány vagyok, aki, és érdekel a srác, felejtsem el, mert nagyon nem úgy áll a dolog, ahogy ő azt előadja, semmit sem érez irántam, és ezt tudja az egész haveri társaság. Hogy miket mondott rólam, azt nem tudtam kiszedni belőle, mert hogy minősíthetetlen, és nagyon fájna, nem akar még ő is belém gázolni.
Miért mondja el valaki mindennek a lányt, aki tetszik neki?
2015. márc. 1. 21:16
1/3 anonim válasza:
Hát ilyen logikai bravúr alapján leginkább azt mondanám, hogy azért, mert ez a pasi ez valójában nő, de igazából fogalmam sincs. Mert hülye.
2/3 anonim válasza:
Ez a bizonyos "haver", szerintem keveri a lócitromot.
3/3 anonim válasza:
Vagy bolond a pasi, vagy azt hiszi, ha elhordod, majd keresni fogod, vagy oka van rá, bár hülyeség úgyis, vagy mert normális vagy és nem tud téged megszerezni ugye vannak ilyenek, hogy "hát nem jön össze velem, akkor ri.anc" :DD. Vagy pedig ez a bizonyos pasi haverja hazudott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!