Ha ronda vagyok akkor nincs is esélyem a nőknél?
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 20:33
2/8 anonim válasza:
hát... én nem vagyok önbizalomhiányos (annyira), tehát elmerem hívni randira a csajt, mégis szinte csak a visszautasítást kapom...
3/8 A kérdező kommentje:
én még oda se merek menni hozzájuk.Azt se tudom mit kell mondani?
2015. márc. 1. 20:36
4/8 anonim válasza:
el kell menni gyúrni. Ha valakinek nem szép a feje, és ki van gyúrva, annak van egyfajta sármja, férfiasan hat. Ez egyébkénz az önbizalmi problémákat is megoldja.
5/8 anonim válasza:
Jól mondod, de vannak ronda nők is akik ha nem emelik magukat piedesztálra belátják hogy nem lessz bombapasijuk és összejönnek egy ronda sráccal aztán boldogan élnek amíg meg nem halnak.
6/8 anonim válasza:
Nincs. A ronda nőknél is hiába próbálkozol, nekik is jóképű pasi kell.
8/8 anonim válasza:
így nem lehet megondani, mert nem lehet tudni, hogy mit jelent az, hogy "ronda".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!