A nőknél van esélyem 29F?
Ilyen önéletrajzzal biztos nem.
Szerinted munkahelyre felvesznek, ha csak annyit írsz nekik, lusta vagyok, alulképzett és motiválatlan?
Miért baj az, ha szűz? Jó, tudom, 29 éves, de ez miért számít rossz tulajdonságnak? Én nem sorolnám a rossz dolgaid közé.
Nem vagy kigyúrt.. hát bakker. Attól még lehet ember formád, h nem vagy Cutler alkat. Nem csak azon múlik egy nő elhódítása, h te kigyúrt vagy e
A szöveg melyik részéből következtettél arra hogy lusta alulképzett motíválatlan?
Ez csak egy helyzet kép leírás volt ,nem tudod hogy miért nem vagyok izmos ahogy azt sem miért még szűz és miért nincs vagyonom.
A kérdést pont azért tettem fel mert minden nő elhajt ha megtudja a helyzetképemet (kivéve hogy szűz azt nem árulom le és így is!)
Szóval azt nem értem hogy mi jár az emberek fejében 30 felé , mi kéne hogy úgy nézzenek rám mint férfira (jó persze lakás autó izom+némi pénz egyszóval egszisztencia)
Öregem, te sík hülye vagy, ha értelmezni sem tudsz egy egyszerű hasonlatot!
Itt a legnagyobb baj a szemléleteddel van. Nem 16 éves vagy már, hogy így beszélj, nem csoda, hogy ezek után elhajtanak a NŐK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!