Ha egy pasinak tetszik egy lany, kb milyen gyakran fogja keresni smsben vagy chaten?
Attól függ mennyire elfoglalt, mennyire szeret neten írogatni, de én is azt vettem észre, hogy inkább jól sikerült randik után szoktak.
L20
Ez baromira függ a nőtől is. Biztos vagyok benne, hogy egyes nők már azt is zaklatásnak vennék, ha hetente rájuk írnék. Szívem szerint aki nagyon tetszik, a nap minden órájában felkeresném még ha csak hülyeségekkel is.
A valóság azonban folyton azt sugallja, hogy nem szabad rátelepedni egyetlen nőre sem, mert kis időn belül megszokottá, rosszabb esetben unalmassá, még rosszabb esetben szánalmassá válhatok. Így inkább nem is fektetek komolyabb energiát egyetlen ismerkedésbe sem, mert nagyon jól tudom, hogy mindnek ugyanaz lesz a vége, mivel nem vagyok érdekfeszítő embertípus, nincsenek naponta felszínre kerülő apró titkaim, nem űzök extrém sportokat, nem lövöldözöm kétpercenként a világmegváltó poénokat, és nem vagyok semmivel sem különb a nagy átlagnál. Pedig sok-sok lány tetszett az elmúlt években, akik közül többet meg is kedveltem, de mindig csak egy púpnak éreztem magamat a hátukon, és általában ez a feltételezés kivétel nélkül bejött. :)
No de van ez így! Aki szürke jellemnek születik, ne erőltesse a kifestőkönyvben próbálkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!