Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy pasinak tetszik egy...

Ha egy pasinak tetszik egy lany, kb milyen gyakran fogja keresni smsben vagy chaten?

Figyelt kérdés
Felteve, hogy nem ilyen zaklato, nyomakodo valaki, hanem teljesen normalis arc :D
2015. febr. 28. 12:38
 1/8 CptTomato ***** válasza:
Én nem sűrűn amíg nem volt randevú vagy ilyesmi....
2015. febr. 28. 12:38
 2/8 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
n/2 időközönként, ahol az "n" a zaklató, "nyomakodó" valaki átlagos keresési ideje.
2015. febr. 28. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire elfoglalt.
2015. febr. 28. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi, és milyen pozitív visszajelzéseket kapott eddig.
2015. febr. 28. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire elfoglalt, mennyire szeret neten írogatni, de én is azt vettem észre, hogy inkább jól sikerült randik után szoktak.

L20

2015. febr. 28. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez baromira függ a nőtől is. Biztos vagyok benne, hogy egyes nők már azt is zaklatásnak vennék, ha hetente rájuk írnék. Szívem szerint aki nagyon tetszik, a nap minden órájában felkeresném még ha csak hülyeségekkel is.

A valóság azonban folyton azt sugallja, hogy nem szabad rátelepedni egyetlen nőre sem, mert kis időn belül megszokottá, rosszabb esetben unalmassá, még rosszabb esetben szánalmassá válhatok. Így inkább nem is fektetek komolyabb energiát egyetlen ismerkedésbe sem, mert nagyon jól tudom, hogy mindnek ugyanaz lesz a vége, mivel nem vagyok érdekfeszítő embertípus, nincsenek naponta felszínre kerülő apró titkaim, nem űzök extrém sportokat, nem lövöldözöm kétpercenként a világmegváltó poénokat, és nem vagyok semmivel sem különb a nagy átlagnál. Pedig sok-sok lány tetszett az elmúlt években, akik közül többet meg is kedveltem, de mindig csak egy púpnak éreztem magamat a hátukon, és általában ez a feltételezés kivétel nélkül bejött. :)

No de van ez így! Aki szürke jellemnek születik, ne erőltesse a kifestőkönyvben próbálkozást.

2015. febr. 28. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tetszik neki, akkor személyesen keresi.
2015. márc. 1. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
a kerdes nem a szemelyes talalkozasra vonatkozott.
2015. márc. 3. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!