Manapság a lányoknak kell kezdeményezni, nyomulni, flörtölni és alkalmat keresni, ha tetszik nekik egy fiú?
Különben vagy elhappolják más lányok, vagy észre se vesz?
Tudtok ellenpéldát?
Semmit sem "kell".
Én mindig úgy tartottam,hogy ha ő szeretne valamit,akkor ő is tegyen érte.
Ez igaz fiúra,lányra és kecskére.
Én csak kivételeket tudok:
Kivételek
A szótagszámlálás szabálya alól hagyományosan kivételt jelent az alábbi néhány szócsoport:
A települések nevét (például Szépkenyerűszentmárton, 7 szótag) és a településrészek nevét (például Régiakadémiatelep, 9 szótag, OH. 199.) hatnál több szótag és kettőnél több szóelem esetén is egybeírjuk.
Ha egy köznévi tag tulajdonnevek nagykötőjellel összekapcsolt együtteséhez kapcsolódik, nem érvényesül benne a szótagszámlálás szabálya, például Újpest–Sopron-labdarúgómérkőzés (szemben ezzel: labdarúgó-mérkőzés, vö. OH. 135. o.).
A tulajdonnevekben – elsősorban az intézménynevekben – rendszerint nem érvényesül a fenti szabály, például Belügyminisztérium, Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, Szent István Egyetem Állatorvostudományi Kara (OH. 131., 216.).
Az előbbiek mintájára a minisztériumokat közszóként is egybeírjuk hatnál több szótag és kettőnél több szóelem esetén is, például igazságügyminisztérium (OH. 131.).
Egy képzett földrajzi névnél – fehéroroszországi – és két közszónál is előfordul kivételes egybeírás: akasztófáravaló, fizetővendéglátás (OH. 131.).
nekem meg az az uncsi h sok csajnak van pofája a bepróbálkozó fiúkat lealázni, lerondázni, aztán meg itt sírni, hogy egy fiú sem kezdeményez náluk -.-
inkább nézz magadba és gondolkozz el, hány fiút aláztál meg, aki közeleedni próbált feléd! meg ezt más csajnak is mondom, mert tényleg elszállt már veletek a ló nagyon is manapság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!