Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha félvér vagyok (félig néger...

Ha félvér vagyok (félig néger és félig magyar) akkor lesz valaha olyan aki így elfogad? :D (többi lent)

Figyelt kérdés
nem hinném hogy a "világszépe" kategóriába tartozom. Nagyon sokan bántottak már a származásom miatt ami rosszul esett. Már én is kezdek abban a hitben élni hogy nem lesz senkim. Gúnyolnak mert elég magas vagyok és vékony. Az állítólagos nagy szám miatt is. :s
2015. febr. 27. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szólva, szerintem sokan vannak, akik megkupakolnának egy félvér csajt, szóval nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Ha már megdugnának, akkor "csak" rajtad múlik, hogy lesz-e több is.
2015. febr. 27. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kép, ha gondolod? :) Úgy könnyebben alkothatnánk véleményt is.
2015. febr. 27. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze, igazából én ismerek két ilyen lányt, elsőre külföldinek tűnnek, de miután tisztán, akcentus nélkül beszélnek, senki nem kerít nagy ügyet neki.

Csak az a fontos, hogy ne olyat keress aki elfogad, hanem aki neked is tetszik! Ez fontos!

2015. febr. 27. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a félvér lányok! /F.
2015. febr. 27. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
az én gyermekem is ilyen bár még fiatalabb. Sajnos nem nagyon fogadják el, legalábbis a baráti kapcsolatokért sokkal jobban meg kell kűzdenie, mint nekem ebben a korban. A szerecsenek sem fogadják el, pont annyira kinézik, mint a teljesen fehérek. Megoldás lehet egy elfogadóbb országba távozni.
2015. márc. 1. 16:30
 16/16 anonim válasza:

Én olyan országba lakom ahol nagyon keverednek a feketék meg a fehérek és sok a keverék is. Iskolában teljesen normális hogy osztályba van pár fekete, a keverékeket pedig észre sem veszik hogy különböznének.

Én különben fehér vagyok.

14/L

2016. ápr. 28. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!