Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyen lányokkal hol lehetne...

Ilyen lányokkal hol lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy a képen látható lánynak a hajához hasonló viseletű TINI lányokkal hol lehetne ismerkedni?(14-16 éves lányok)

Hogy hívják ezt a hajviseletet?

Ez a hajviselet esetleg képvisel-e valamilyen stílust?

[link]

15/F

2015. febr. 26. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Látásból ismertem 1 lányt, aki ilyen hajat hordott és tudom, nem szép ilyet mondani, de undorítóan állt neki.Szerintem nagyon sokaknak ez nem áll olyan jól, mint a képen látható lánynak, szóval én nem igazán áltatnám magamat a helyedben.
2015. febr. 26. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele hogy van olyan akinek jól áll és van akinek nem, de nekem ez a hajstílus nagyon tetszik.

Mindenkinek más az ízlése :)

2015. febr. 26. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hivják, hogy lesbian style. Lesz ilyen lánnyal sok örömöd.
2015. febr. 26. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Am nem ugyan ilyen haja volt az Appril Projectes csajoknak? Mind1,szerintem konkrét hely nincs,ahol ilyen lányokkal tudsz ismerkedni.De sok helyen találkozhatsz ilyenekkel,mert vannak,köztünk élnek,én is láttam már ilyen stílusú lányokat.Járj nyitott szemmel :)
2015. febr. 26. 17:42
 5/7 anonim válasza:
én nekem ilyen a hajam...:) szeretem
2015. febr. 26. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nyitja meg. :/
2015. ápr. 22. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem nyitja meg, pedig kíváncsi lennék. Annak a hajnak ami mellett már nem számit egy lány arca, teste, jelleme, nagyon jól kell kinéznie. Ennek ellenére szerintem ne haj alapján válassz barátnőt
2015. ápr. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!