Hol tudnék ismerkedni bölcsész lányokkal?
Volt már pár kapcsolatom, de most végre egy okos intelligens, rendes lányt keresnék. És úgy vettem észre, hogy a bölcsész lányokra ez igaz. Én programozónak tanulok, úgyhogy egyáltalán nem olyan társaságokban mozgok, mint ők. Nem hogy bölcsész, de semmilyen lányt sem nagyon látok errefele :)
Szóval az a kérdésem, hogy merre lenne érdemes próbálkozni?
21F
ELTE BTK
Amúgy ha engem kérdezel ne keresgélj bölcsészek között. Programozóként megfogsz kergülni mellettük.
miért ne lennének itt bölcsész lányok? csak rossz kategória :D (na jó, nem minden szempontból) én pl annak jelentkeztem idén
mellesleg valahol a kar közelében tuti
kedves 5. akkor ugyan ezt a szöveged kérlek add elő a volt gimnazista/alsós tanáraidnak is!
ne húzz le olyat amiről fingod sincsen barátom!
látszik te is csak egy csőlátású idióta vagy, ha rajtad múlna mindennemű művészet és szellemi intelligencia a küszöb porát verné
csak az a baj, hogy még mindig halvány lila fogalmad sincs, hogy mit takar a bölcsészet, és ennek ellenére te ítélkezel, holott lehetsz te akármilyen mérnök, lehet, hogy szart se értesz hozzá, aztán kitörölheted vele a segged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!