Ráírjak néha én is a fiúra facebookon?
Van egy srác, aki nemrég rámírt facebook-on. Ismertem egyébként látásból, de soha nem beszéltünk, csak köszöntünk egymásnak és ennyi. Az utóbbi időben viszont lájkolt nekem, és rámírt. Azóta már többször is írt, elbeszélgettünk, aranyos srác. :)
Most viszont pár napja nem ír. Ráírjak akkor én? Nem lesz tolakodó?
Én alapból olyan vagyok, hogy nem írok rá fiúkra, mindig várom, hogy ők írjanak, aztán párszor meg is kaptam, hogy megunták, hogy én sose keresem őket, és többet nem is beszéltünk.
Hagyjam most nála ezt, és írjak neki?
18/L
Hogy "rá tudj valakire írni", annak az alapfeltétele a személyes találkozás! Fogalmi zavarral küszködsz kislány!!
Milyen osztályzatod van magyar nyelvből?
Az a srác nem rád írt, hanem neked írt!!!
Ez jelentős különbség!!! De faiskolába még elegendő lehet a "tudásod"!!!!!!!!!!!!!!
Ez nálam alapból így működik 2-3x kezdeményezek a lánnyal beszélgetés, ha közben neki eszébe sem jutok, nem keres, akkor abból eléggé arra lehet következtetni, hogy nem is érdeklem.
Érthetetlen, hogy ebben a fene nagy női egyenjogúságban miért várjátok még mindig el, hogy a sült galamb a szátokba repüljön...
"én alapból olyan vagyok, hogy nem írok rá fiúkra, mindig várom, hogy ők írjanak"
Szóval rebegteted a szempilláid és vársz a sültgalambra. Ez olyan idióta "elv" nőknél, mégis miért ne írhatnál te is? Legyen kölcsönös, ezért ennyire elkényeztett a nők 90%-a, mert csak kelletitek magatokat, de még a minimális erőfeszítést se tennétek meg, viszonozni már nem megy.
Ha akarsz valamit akkor irj neki.
Ha en beszelgetek egy darabig egy csajjal de ő nem ír nekem akkor azt igy veszem hogy vagy eletkeptelen (ez vagy te) vagy lusta aki elvarja hogy a feneket is kinyaljak.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!