Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is így van ezzel vagy...

Más is így van ezzel vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 17/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok plázacica,de normális,értelmes lánynak tartom magam. Nem volt még barátom,de azt hiszem,hogy hiányzik az érzés,hogy legyen mellettem valaki. Vannak akik lenéznek,hogy 17 évesen nem volt barátom,de szerintem inkább ilyen legyek,mint egy ribi,aki hetente váltogatja a pasijait. Sosem voltam még részeg(és nem is akarok),nem járok el szórakozni,csak nyáron néha. Kicsit csendes vagyok,de amúgy szeretek beszélgetni,viccelődni másokkal.

2015. febr. 25. 21:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hűű..mennyi pozitív válasz,nem akarok és nem is fogok megváltozni. Remélem azért hamarosan szembe jön velem az a valaki. :)
2015. febr. 25. 22:03
 12/14 anonim válasza:

Én is pont ilyen vagyok, mint ahogy ezt itt leirtad..És engem egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit szólnak be emiatt.. En ilyen vagyok, ha valaki megszeret akkor ikyennek szeressen és ne akarjon megváltoztatni, mert nem fogok :)

16/L

2015. febr. 25. 22:06
 13/14 anonim válasza:
Áhh, akiket a környezetemben ismerek ilyen lányokat, már mind foglaltak...
2015. febr. 25. 22:07
 14/14 anonim válasza:
Nekem te álomnő lennél :D 17/F
2015. márc. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!