Hogy hívjuk fel a srác figyelmet?
Figyelt kérdés
A baratnomnek tetszik egy srác es amikor jon fel a lépcsőn kb szemben állunk vele ( az ablaknál állunk) , de soha nem nez arra ( ha arra nezni akkor b.nom mosolyogna ra, de igy...)
Hogy hívjuk fel a figyelmet, hogy oda nézzen , de ne legyen tul feltuno,erőltetett
2015. febr. 25. 18:17
1/4 anonim válasza:
Van egy jó ötletem. Ejtsd le a tollad, vagyba pulcsid. Ha udvarias, felveszi Neked/ Nektek, így megköszönheted, elmondhatod, hogy milyen kis bénácska vagyok, hogy leejtettem, köszönöm, hogy felvetted. Amúgy Fanni/ Panna vagyok, a 10. B- be járok... És kész :D sok szerencsét, majd számolj be, hogy mi volt :*
2/4 anonim válasza:
Villants egyet amikor megy fel a lépcsőn ;)
3/4 anonim válasza:
Valóban ez igen jó ötlet, amit az előző írt ! Nagyon sok szerencsét :)
4/4 anonim válasza:
Dobáld a hajad de ne úgy mint egy debil csitri csak olyan természetesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!