Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Helyes srác a buszon. Hogyan...

Helyes srác a buszon. Hogyan hívjam föl magamra a figyelmét? 16/L

Figyelt kérdés
Szoktam figyelni, de nem nagyon, nem merem. Bár ősem nézz, gonolom nem tetszem neki. Reggelente látom. Pár méterre áll tőllem.
2014. nov. 13. 13:30
 1/7 anonim válasza:
Ha vidáman felpattansz a buszra, boldog vagy és mosolyogsz, az mindig bejön. Esetleg konkrétan rá is mosolyoghatsz.
2014. nov. 13. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ne vegyél jegyet :D Akkor mindenki rád figyel mikor lebuksz. Tapasztalat! Azóta se voltam ennyire a figyelem középpontjában.
2014. nov. 13. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Állj mellé, bámulj rá, fújj rá.

De ne írj ilyet, hogy ősem, meg tőllem.

2014. nov. 13. 13:52
 4/7 anonim válasza:
Én azt csináltam egy hasonló esetben, hogy amikor elég sokan voltak a buszon, jó közel mentem hozzá. Tél volt, rajtam meg egy kis rövid sort volt, elkezdtem a csupasz combomat kicsit simogatni, persze a fiú rögtön észrevette, meg is kérdezte, hogy nincs-e hideg így csupasz lábbal, innen már ment a beszélgetés, aztán 1 évig jártunk.
2014. nov. 13. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Állj oda a közelébe,kicsit b.asztasd a hajad vagy "simogasd" magad persze ésszel és úgy hogy csak neki tűnjön fel.És Szemezz Szemezz Szemezz bátorság :D biztos bejönnél neki
2014. nov. 13. 14:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Kösszönöm, a válaszokat, bátorító volt :)
2014. nov. 13. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanolyan helyes vagyok! :)

Na jó, talán másik korosztály, melyről hajlamos vagyok elfeledkezni. :S

28F

Egyébként akinek tetszel, az úgyis észrevesz, legfeljebb megszólítani nem mer, vagy nem tud mivel. Alap, hogy vedd ki a fülhallgatót :) De tényleg elég 1x-2x ránézni, talán picit hosszan is, ebből már tudni fogja, hogy rajta a sor. Mert amúgy a lányok nem nézegetik sűrűn a random fiúkat, szóval ha igen, az már egy jelnek teljesen jó.

2014. nov. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!