Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha csak a szex miatt találkozi...

Ha csak a szex miatt találkozik velem, hogyan lépjek ki a dologból, mert én teljesen odavagyok már érte?

Figyelt kérdés
3 éves kisgyerek anyukája vagyok, nem akarom ilyenre pazarolni az időt mert semmi jövője de viszont akkor meg befordulok, nem járok sehova, de ez így nagyon nem oké hogy fél éve ez megy és semmi. Hiába akarnék többet. Voltatok ilyen helyzetben? Utána meddig volt rossz?? :(
2015. febr. 25. 08:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
28 éves, előttem sokáig nem volt neki senki. ez érthető, idekerült az ismeretlenbe nem lehetett olyan könnyű. nem beszéltünk a jövőről, semmiről sem. nem tudom tényleg h mi van. igen, neki elég ennyi.
2015. febr. 25. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Kor? Elvált? Mesélt az életéről?

Ha ilyenbe nem mentetek bele akkor ez még egy bontakozó kapcsolat....nem is annyira párkapcsolat, inkább valamiféle szeretői viszony.

37F

2015. febr. 25. 08:43
 13/16 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján elég egyszerűnek tűnik a szitu.

A srác azért dolgozik nap mint nap, hogy eltartsa magát, 1 keresetből pont annyira futja, hogy kifizesse a számlákat meg az albérletet. Gondolom fizikai munkát végez(a váltott műszakból ítélve), elég nehéz ilyen körülmények között párt találni, komoly lemondásokkal jár. Úgy gondolom pont emiatt nem keres komolyabb kapcsolatot,mert azt érzi, hogy ez így nem működhet megfelelően....nem akar kellemetlenséget ebből. Szüksége van a pihenésre és az egyedüllétre....ehhez szokott hozzá.

Amikor van szabadideje és feles energiája akkor találkoztok.....ez ilyen.

Akkor lesz a kapcsolatotokból valami több, ha belátja, hogy munkahelyet és életformát kéne váltania....kimozdulni az eddigi életéből és belevágni az ismeretlenbe....mivel egyszer már megtette és elköltözött az otthonából erre van esély.

37F

2015. febr. 25. 08:53
 14/16 A kérdező kommentje:
nem. anyagi giodja nincsen. megvan mindene, magasabb pozicióban dolgozik.. csak tényleg mindig a meló..
2015. febr. 25. 09:56
 15/16 A kérdező kommentje:
tehát hagyjam a francba.. úgysem lesz belőle semmi komolyabb... :( :(
2015. febr. 25. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Komolyabb nem lesz belőle,de azért a szextali maradjon meg.
2015. febr. 25. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!