Segitseg beleszerettem 8. ba a tesitanaromba egyben az ofőmbe mit csinaljak? 14/L
Figyelt kérdés
ertelmes valaszoloknak koszi!2015. febr. 24. 21:10
3/10 anonim válasza:
felejtsd el. csak nézz rá 1 rendes srácra és utána nézz rá a tanárra gondolom 30 körüli lehet vagy 25 de a fölött is. az már nem illik hozzád...
4/10 anonim válasza:
Erről eszembe jutott a mi valószínűleg pedofil tesitanárunk... Már egyes hatodikos lányokkal is igyekezett jó viszonyt kialakítani.
5/10 anonim válasza:
Kéretőzz ki wc-re és kérd Ujjas Údó segítségét. :D
6/10 anonim válasza:
valóban, igaza van a második válaszolónak, le kell cidáznod. keress egy alkalmas pillanatot amikor csak kettesben vagytok (mindenki kiment már a teremből) odamész hozzá elkezded simogatni a péniszét, aztán vedd le a nadrágját és oboázd le. valószínűleg eleinte ellenkezni fog de ne érdekeljen, vágyik rá csak kéreti magát. arra figyelj hogy ne fogazz, bő nyállal csináljad és a golyókkal is foglalkozz. ha ezt a 3 szabályt betartod már garantáltan jó lesz. sok sikert!
7/10 anonim válasza:
én csak azt nem értem, miért releváns információ, hogy "8. ba"....
8/10 VaLaKiki9999 válasza:
az szar :( de tudom milyen mármint én a tesitanáromba nem szertettem bele csak kívánom nagyon jó teste van *---* ohh csak annyit tudsz tenni hogy beleszertsz másba
amugy aligha hinném hogy szereted szerintem nem is ismered :( már bocsi :(
9/10 anonim válasza:
Ezt nem szerelemnek hívják hanme vágynak, fogalmi problémáitok vannak...
Próbálj meg különbséget tenni
10/10 A kérdező kommentje:
amugy van egy nsgyon helyes fiu de neki en nem teccek! :(
2015. febr. 24. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!