Voltatok már ti is így?
Figyelt kérdés
Mivel nem jött be a személyes ismerkedés sem, sem a netes... én feladom, hagyom a francba az egészet....Volt már valaki ugyan így?2015. febr. 24. 19:45
3/12 A kérdező kommentje:
Ezt is próbáltam már, ez volt az utolsó és ez sem jött össze.. pedig a találkozó is meg volt beszélve, aztán meg semmi nem lett belőle.
2015. febr. 24. 19:47
4/12 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen.
Hosszú ideig nem is foglalkoztam a csajozással.
Most már rájöttem, hogy hülye voltam amiért szüneteltettem. :)
5/12 anonim válasza:
Figyelj csak próbálkozzással fog menni.
6/12 A kérdező kommentje:
Igaz, de olyan sok módon próbálkoztam már, semmi sem jött be, és tudom nagyon jól hogy bennem is van hiba, meg persze akivel össze akartam jönni azokban is.
2015. febr. 24. 19:50
7/12 anonim válasza:
Ne kapcsolatra menj meg szexre, csak ismerkedj érezd jól magad és kész.
8/12 anonim válasza:
Fogd fel úgy az egészet, hogy akivel nem sikerült összejönnöd az csak egy "játék" volt hogy erősödj a tökéletes kapcsolatra. :)
9/12 anonim válasza:
Legyél türelmes, nem lehet mindent azonnal. Igen, voltam (vagyok) már úgy, mint te. De nem érdemes feladni, mert az ember társas lény. Ha eddig úgy gondoltad, hogy szeretnél valakit magad mellé, akkor nem fog ez megváltozni. Csak türelem kell, hogy a megfelelő emberrel ismerkedj meg.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, majd elválik mi lesz.
2015. febr. 24. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!