Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdekelhetem őt szerintetek?

Érdekelhetem őt szerintetek?

Figyelt kérdés

Először is sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm ha elolvassátok és válaszoltok nekem.

Ahol dolgozok (diákként) találkoztam egy fiúval. Ahogy egymásra néztünk körülöttem megállt a világ.

Ahogy dolgoztam és Elment a sorom mellett mindig benézett rám, de nem mosolygott meg semmi.

Az első hónapbán nem is köszönt. Viszont mikor két hétig nem láttuk egymást és úgy találkoztunk a munkahelyen már köszönt de nem mosolyogva,innentől kezdve köszönt mindig.

Munkaidő előtt beszélgetett valakivel és mindig úgy állt hogy lásson engem (vagy csak a véletlen műve).

Vagy mikor hallgatom valakivel a beszélgetését, és dicsekszik magáról, bénázik mellettem, vagy mikor elmegyek a folyosón és végig néz. Ez esetleg utalhat arra, hogy tetszek neki?

Bejelöltem , ezután megtudtam hogy már nem dolgozik ott, de visszajelölt. És ha ő nem lép kB 4 hónapja, akkor megtegyem én? Érdemes? Tetszhetek neki?

Ráírásra gondoltam, mivel nincs más mód .

Van konkrét témám, tehát nem úgy írnék rá, hogy szia mizu...

2015. febr. 24. 18:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mondtuk, hogy majd egyeztetünk időpontot. Először én írtam neki, most úgy gondolom neki kéne...meg egyébként is... Ő hívott el..
2015. márc. 16. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!