Érdekelhetem őt szerintetek?
Először is sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm ha elolvassátok és válaszoltok nekem.
Ahol dolgozok (diákként) találkoztam egy fiúval. Ahogy egymásra néztünk körülöttem megállt a világ.
Ahogy dolgoztam és Elment a sorom mellett mindig benézett rám, de nem mosolygott meg semmi.
Az első hónapbán nem is köszönt. Viszont mikor két hétig nem láttuk egymást és úgy találkoztunk a munkahelyen már köszönt de nem mosolyogva,innentől kezdve köszönt mindig.
Munkaidő előtt beszélgetett valakivel és mindig úgy állt hogy lásson engem (vagy csak a véletlen műve).
Vagy mikor hallgatom valakivel a beszélgetését, és dicsekszik magáról, bénázik mellettem, vagy mikor elmegyek a folyosón és végig néz. Ez esetleg utalhat arra, hogy tetszek neki?
Bejelöltem , ezután megtudtam hogy már nem dolgozik ott, de visszajelölt. És ha ő nem lép kB 4 hónapja, akkor megtegyem én? Érdemes? Tetszhetek neki?
Ráírásra gondoltam, mivel nincs más mód .
Van konkrét témám, tehát nem úgy írnék rá, hogy szia mizu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!