Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdekelhetem, vagy sem?

Érdekelhetem, vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, évfolyamtársam, de eddig alig beszéltünk, és végzősök vagyunk. Ő kézis, és a mi sulinkban ez menő, tehát ő maga is menő srác. Magamat inkább középre sorolnám, mert vannak barátaim, ismernek is páran, néha eljárok bulizni stb.

Ő még sosem kezdeményezett semmivel sajnos, csak néha mintha azt vettem volna észre, hogy figyel. Egy sulis feladathoz felkértem valamire, így elkezdtünk beszélgetni interneten. Akkor úgy vettem észre, hogy amikor fent van visszaír, nem vár órákat stb. Viszont egyszer nem nem írtam vissza neki, csak jópár nappal később, ami megint a sulis feladattal volt kapcsolatos. Én próbáltam megint beszélgetést kezdeni, de mostmár alig ír vissza, alig reagál. Megharagudhatott? Nagyon régóta tetszik, de nem tudom, hogy kerülhetnék hozzá közelebb..egy közös bulin is úgy vettem észre, hogy figyel, demár kezdem azt hinni, hogy csak beképzelem, vagy csak azért néz mert én is nézem őt..:D ötletek, hogy hogyan ismerjem meg?

2014. nov. 29. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok egy lánnyal,csak én fiatalabb vagyok.Szerintem mosolyogj rá sokat,az feldobja.Engem is feldobna.
2014. nov. 29. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak már félek, hogy nem is érdeklem, és úgy nyomulok rá. Amúgy én mosolyognék, de amint ránézek elfordul...
2014. nov. 29. 18:25
 3/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. nov. 29. 21:28
 4/4 anonim válasza:
Melyik egyetemre jártok, ahol a kézisek a menők?:D
2014. nov. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!